Nabúranie facebookovho účtu

modrykolibrik
15. sep 2024

Prave ma odhlasilo s FB a ked som sa chcela peihlasit vsimla som si cudny email, ktory tam nebol a moj. Okamzite som poslala kod na svoj email sice to prislo aj dotycnemu ale stihla som zabezpecit mobilnym overovanim. Som v soku. Ten ucet mam odkedy vznikol FB a nikdy sa mi nestalo, ze by sa niekto pokusal mi ho zobrat.
Stalo sa to aj Vam? Ja som to zistila len vdaka tomu, ze dotycny ma odhlasil a snazil sa ziskat moje udaje

br4n
15. sep 2024

Odstrániť cudzí email, zmeniť heslo

mmonika
15. sep 2024

@modrykolibrik a este odoprucam ist do nastaveni a odhlasiť sa zo vsetkych zariadeni hned po zmene hesla a zapnut 2 stupnove overovanie .. a ak mas FB prepojeny s IG tak spraviť to iste aj tam ..

jumama
15. sep 2024

Muzovi tak v lete ukradli ucet - moja rada - chytro si daj dvojfaktorove overovanie aj na Instagram. Deje sa to ked su prepojene ucty, oni si ti hackeri potom vytvoria ucet na instagrame s nepovolenym nizkym vekom a FB ta za to zablokuje... muz o ucet prisiel. Mal ho prepojeny aj s nastrojom na spravu FB reklam pre firemne stranky. Cize oni to chceli kvoli tomu, aby si jeho kartu mohli pouzit na svoje ucely...

thirstymonk
15. sep 2024

@modrykolibrik neklikaj na blbosti a nic sa nestane 🙂

modrykolibrik
autor
15. sep 2024

@thirstymonk neklikala som na nic praveze