Ahojte chcem sa opýtať začali sa mi v priateľoch objavovať ľudia ktorých som nikdy nepotvrdil nepoznám ich stalo sa to už niekomu? Neviem ako sa toho zbaviť prepáčte viem že to tu nepatrí ale či niekto nemá s tým skúsenosť dakujem
ak myslis v stlpiku online priatelia tak tam sa objavuju ludia s kt si si kedysi vymenil/a spravu .. to vsak neznamena ze ich mas v priateloch ... si checkni list priatelov a uvidis ze ich tam nemas
Aj.mne sa to stava a aj mi vymazuje ludi,ktorych som ja nevymazala.
aj mne sa to uz stalo, ale vobec neviem preco.. pre istotu som si potom zmenila heslo a tych ludi vymazala.
Mne sa to takto skôr so stránkami stalo ale tiež som to povymazávala a keď sa mi hackli a zdieľali sa mi vírusové veci zmenila som si heslo a odvtedy to je ok
a mas ich "na tvrdo" v priateloch, alebo len v "odporucanych"? By som ti doporucila zmenit asi na uvod heslo, v nastaveniach zmenit profil na "neverejny", cize cudzi ti nepreluska nic. Zoznam priatelov mam tiez upraveny len tak, ze sa zobrazuju len spolocni priatelia s priatelom. Fotky, albumy, nic verejne. Inak v ramci priatelov vies tiez upravovat co sa komu /akej skupine/ zobrazi...kedze su priatelia, znamy, rodina...len to musis v nastaveniach zadefinovat. Ideal je tam zdielat o sebe co najmenej...lebo...cert nikdy nespi 🙂
@korra dakujem máš pravdu je mi nanič ked vidím ako zneužívajú všetko len aby niekomu zničili počítač alebo ukradli nejaké dáta najlepšie nebyť online to je jediná istota ale dosť to pomáha hlavne teraz sa dá komunikovať len cez internet ešte raz dakujem a prajem všetko dobré veľa zdravíčka teba aj ostatným skvelým žienkam tu ste zlaté fakt vždy poradíte
Mne sa občas stane že keď scrollujem po facebooku tak omylom kliknem na navrhovaných priateľov a potom keď ich mám v priateľoch tiež sa čudujem ... Ale žiadosť som omylom poslal ja ... 🙂
@bloger nepremenovali si účet ? Že v minulosti si si ich potvrdil ako niekoho iného? To je jediné ako si to viem vysvetliť...