chcem si založiť nové konto na facebooku. Je možné si meno aj vymyslieť? napr. pekný motýĺ, alebo musí byť to napísané ako meno napr. Mária Motýľová ?
nechcem svoje pravé meno
mozes si vynysliet .. ale email musis dat realny
@athom 😂😂😂 pobavilo.... suché. ale pobavilo.
ja tam mam take meno, ze ani sama neviem povedat kto som na fb 🙂
Počítaj s tým, že môžeš mať účet v budúcnosti nenávratne zablokovaný a potom budeš zakladať nové konto.
@maranco keby to fungovalo tak dobre ako popisuješ, tak by dávno blokovali všetkých nahlásených Jesusov Rodrigezov, ktorí obťažujú komentujúcich a chcú sa s nimi kamarátiť, lebo ,,vidím, že si veľmi dobrý človek s pekným pohľadom, môžeme si písať" a nič.
Veľa ľudí nepoužíva svoje skutočné meno, ani ja nie, kvôli práci je to bezpečnejšie.
ja som bola dlho pod pseudonymom a bolo to v pohode :P
hmmm a potom je tu ešte taká možnosť, že máte svoje meno presne tak ako máte v OP a už asi v 3 skupinách (kde sa niečo predáva a kupuje a kde sú šialene paranoidné mamy) ma označili za fake profil 😀 v jednej to bolo brutálne lebo sa tam dražia detské knižky a ja som ju chcela a prihodila som "veľa" a odišla zo stránky. jooooj čo sa tam spustilo za moralizovanie, že z detských kníh je biznis a ja som fake lebo však kto dá 100e za knihu a ani nereagujem (ony tam asi sedia furt) a podobné žvásty 🙄
No napr. mna niekedy pýtalo fotku a keď som dala nejakú kde nebola tvar, tiež mi to zablokovali z dôvodu ze ide zrejme o falošný profil a tiež chceli občiansky.. takisto aj keď sa im meno nezda… napr. Blondinecka Blonďavá alebo čo 😂😂
Môžeš si dať meno aké chceš. Motýľová je krásne priezvisko. Len aby sa aj niekto iný tak nevolal.