Môžem anonymne napísať recenziu na podnik?

20. nov 2024

Ahojte. Prosím , môžem napísať recenziu na podnik aj anonymne ? Nerada som keď je moje meno vystavené. Ďakujem

lindous
20. nov 2024

A kam by si im ju chcela napísať? Na FB to nejde, jedine že by si vytvorila falošný profil, ale to podľa mňa výrazne zníži jej dôveryhodnosť, podobne ako keby to bolo anonymné, na Googli tiež musíš byť prihlásená pod účtom... Môžeš im napísať súkromnú správu, ak chceš aby dostali spätnú väzbu, ale nebolo to verejné, no nepomôžeš tým ďalším zákazníkom...

deedol
20. nov 2024

mozes si zalozit gmail nie na svoje meno, ale myslim, ze bude pytat telefonne cislo. a potom mozes pod tym menom pisat recenzie na google.

mikasa_ackerman
21. nov 2024

Ak je skúsenosť naozaj pravdivá, prečo vystupovať anonymne? Ja keď čítam recenzie a vidím, že má niekto falošný/anonymný profil, hneď to má pre mňa o polku zníženú dôveryhodnosť. Veď si stoj za vlastným názorom.

laurita285
21. nov 2024

@mikasa_ackerman Viem ti povedať vlastnú skúsenosť :D Napísala som recenziu na kliniku, kde som spätne zistila, že ošetrenie (ktoré môže vykonávať len lekár) bolo na mne vykonané zdravotnou sestrou.
Napísala som im to do recenzie a oni ma tam začali obviňovať, že si vymýšľam a že to budú riešiť právnou cestou :D Proste sa snažia odstrašiť ostatných nespokojných zákazníkov, aby napísali svoju negatívnu skúsenosť tým, že ich čakajú výsluchy na polícií a podobne :D