Môže sa mi niekto dostať do facebookového účtu?

dinkel
8. jan 2023

Ahojte,
chcem sa spytat, ak je tu niekto, kto sa v tom vyzna, ci je mozne, aby sa mi niekto dostal do facebooku. Mam nastavene sukromie, nezobrazuju sa mi ani priatelia verejne, ale mam podozrenie, ze sa mi niekto dostal do facebooku. Dakujem.

vemi23
8. jan 2023

@dinkel v nastaveniach sa vies pozriet kde vsade je prihlaseny tvoj ucet

dinkel
autor
8. jan 2023

@vemi23 a kde konkretne v nastaveniach?

vemi23
8. jan 2023

@dinkel posielam ti obrazky.

vemi23
8. jan 2023

@dinkel klikni v pravom hornom rohu na toro co je v kruzku potom chod do nastaveni, v nasteveni mas zabezpecenie a prihlasovanie a tam ti ukaze kde vsade si prihlasena ... Snad pomozem

bajka16
8. jan 2023

@vemi23 inak toto je klamlivé. Mne ukazuje kadejaké cudzie mestá, prítom zariadenie aj čas sedí so mnou. Nato by som sa veľmi nespoliehala.
Autorka, ak máš podozrenie, že ti niekto chodí na účet, prvá vec ktorú urob je, že zmeníš heslo. Pri zmene hesla zaklikneš, že chceš odhlásiť zo všetkých ostatných zariadení okrem tvojho. To je hlavná ochrana pri podozrení.

katyav
8. jan 2023

@dinkel Zmeň heslo a v nastaveniach si daj dvojfázové overenie. Čiže ktokoľvek sa prihlási z iného zariadenia (či už mobil alebo notebook), príde ti sms.

dinkel
autor
8. jan 2023

Dakujem vsetkym za odpovede, pomohlo mi to. Idem si nastavit to dvojfazove overenie.

dinkel
autor
8. jan 2023

@vemi23 dakujem, pozrela som, pomohlo to.