Ahojte, objednávali ste niektorá poslednú dobu z mohita? Na objednávku už čakám 12-ty deň a nedvihaju mi telefón na infolinke, ani neodpisuje na email. Objednávala som 1.krat, je normálne, že to takto dlho trvá? Keby som vedela, tak sa rovno vykaslem na to.
Keď si otvorím účet, píše mi, že čaká na kuriéra, už skoro týždeň naňho ale čaká. Tak neviem čo mám robiť, už je to zaplatené
Objednavala som koncim februara bundy vypredaja prislo na 8mi den
Majú vypísané, že doručenie môže dlhšie trvať, ale aj tak 12 dní je podľa mňa veľa. Čakala by som týždeň maximálne, ale toto mi príde dosť. Mám sa ísť popýtať na predajňu pomôže to? Keďže mi neodpisuje/nedvihaju
ja som objednavala 7.3. a prislo mi to 13.3.
Objednala som v nedeľu a dnes mi prišlo,ze mam uz tovar na predajni.
Ja 2.3. a stále nič. Stále tam svieti objednávka je pripravená na expedíciu. 😢 Pôjdem sa asi popýtať na predajňu kam mi to malo prísť
A platili ste dopredu ?
Ano,platila som vopred kartou
aj ja som platila vopred kartou. drzim palce, nech sa ti to vyriesi. s mohitom som doteraz ziaden problem nemala🙄
Včera som sa dovolala dievčatá po 13-tich dňoch od mojej objednávky. Pani mi povedala, že balíček príde budúci týždeň, možno neskôr. Ževraj to ide z nejakého zahraničného skladu, bez akéhokoľvek upozornenia, že doručenie bude viac ako 20 dní. 🙄 No prvá skúsenosť nič moc, už asi len kamenné predajne 😄
Ja objednavam pravidelne a nie necaka sa tak dlho, je to zvlastne, ja som max cakala 5 dni asi.