Modré z neba

17. nov 2022

Oni si snáď robia srandu😂🙈
Tak predstavte si, že sa vám rozpadáva dom alebo niečo , potrebujete súrne prerabku ale nemôžte si ju dovoliť lebo máte problémy finančne , zdravotné alebo hocičo , a žijete z ruky do úst lebo žiaľ tak to už na Slovensku chodi a v prvom rade musíme plniť brušká, garáže a bankové kontá tam tým hore , až potom sme na rade my ,no ale o tom potom , ste v takejto situácii a zrazu sa vám v obývačke objaví Pele alebo Sulik vysmiaty s kladivkom v ruke nachystany prerábať kupelku 😂😂😂 ja neviem , potešila by vás takáto návšteva ? Ja by som asi požiadala o predčasne ukončenie natáčania a musela by som odísť z miestnosti 😃

deti95060810
17. nov 2022

možno sa potešia aspoň tej kúpeľni... kto vie.

pribinak
17. nov 2022

Čo ti napísať? V iných krajinách padajú pečene holuby rovno do huby

Ak by mi padala strecha na hlavu a nemala by som funkčnú kúpeľnú a peniaze v nedohľadne tak by mi bolo srdečne jedno kto mi čo opravuje

Reálne to Pelle alebo Sulik nerobili, oni len 2x tukli kladivkom a usmiali sa do kamery

zuzuliennka1
17. nov 2022

cele modre z neba je totalna somarina….

autor
17. nov 2022

@pribinak nie nie nikde nepadajú pečene holuby to netvrdím , ale žila som v 4 rôznych krajinách a toto čo robia/spravili oni s touto krajinou som nevidela nikde 🙈
Len mi to príde ako výsmech tým rodinám keďže väčšina z nich je tam kde je ,z časti práve kvôli nim😄

pribinak
17. nov 2022

Tie rodiny sa tam hlásia samé a dobrovoľne s jediným cieľom: niečo dostať, nejakú pomoc či dar

Často sú to jednoduchí ľudia ktorí si sami môžu zato ako a kde žijú. Teraz nemyslím nikoho so zdravotným problémom

Ja to nepozerávam ale niekedy v práci pocujem obsah a tie príbehy sú často upravené a dofarbene aby boli divácky zaujímavé

zuzinka888
17. nov 2022

Tak aspon uvidia realitu mnohych ludi. Darmo oni nemaju predstavu ako mnohi ludia žiju.

slovakboy
17. nov 2022

@pribinak málokedy si za to človek môže sám, ako zle a chudobne žije. Ale ani priamo politici za to nemôžu. Celá spoločnosť je taká aká je. Horšia ako na západe, lepšia ako na východe. Ľudia nadávajú na skorumpovaných politikov, ale sami sú korupční a vybavia si za úplatok invalidný dôchodok, alebo iné výhody. A práve kvôli ním sú potom títo chudobní. Nejakí ekonómovia vypočítali, že korupcia u nás spôsobuje dvojnásobné zníženie životnej úrovne. A to určite nerozkradnú len politici. Oni sú už len obrazom národa. Dnes pekne Fedor Gál v rádiu povedal, že čo očakávame keď sme si sami zvolili do parlamentu dve strany,ktoré ani nie sú strany. Matovič nemá reálnu stranu ani Kolár. Teda ani nedokážu vládnuť. Lenže mladí sa nechali opiť lacným populistickým sloganom - Ja nie som štandardný politik. A pritom na občianskej sa učí, aký význam majú strany a straníckosť. Len aby znovu odpor voči systému nevyprodukoval ľudácky, alebo iný totalitným režim.

deti95060810
17. nov 2022

pred časom písala jedna pani ako ľutovala že sa vôbec prihlásili... samé diktovanie zo strany televízie.

aurorastone2
17. nov 2022

@deti95060810 to by som si prečítala vieš dat link prosím ta?

mane01
17. nov 2022

On sa tam nikto nikdy len tak neobjavi… cele natacanie je vopred dohodnute. Oni tym ludom najskor zavolaju a oni s tym dopredu suhlasia. Ak nesuhlasia, natacanie sa nekona.

nikolka1986
18. nov 2022

Ak máš choré dieťa a potrebuje drahú pomôcku na ktorú ty nemáš, neponížiš sa? Ono nevidím do tých rodín tak, aby som bola taká drzá a opovážlivá, že by som tvrdila, že si za to môžu sami. Život ti dá po papuli tak, že sa naučíš nesúdiť, nikdy nevieš čo bude zajtra, pozajtra o rok..

loyda
18. nov 2022

Teraz si zrejme ty aj tvoja rodina zdravá, ste zabezpečení, máte všetko. Ok, v takom prípade áno, súhlasím, že by som si istých politikov do bytu nepustila, aby si na mne robili kampaň. Na druhej strane, život je krehký, môže sa zvrtnúť a presne ako sa píše vyššie, niekedy prídu v živote situácie, kedy sa ta tvoja rozprávka zrúti. Ostanete na dlažbe, doslova a do písmena. Či už finančne alebo zdravotne. A v takom prípade je naozaj nevhodné neprijať pomoc, nech je od kohokoľvek.

osky
18. nov 2022

A to uz zasa bezi?
Na ktorom programe?

babina_33
18. nov 2022

Zase to davaju? Ani som nepostrehla. Ale teraz vazne, istotne to myslia uprimne :D A jednoznacne by som od nich nechcela ani makke f. Keby si ich najdem doma, tak ma asi namieste odvezu :D

mk22
18. nov 2022

Nezjavia sa len tak, tie rodiny súhlasia s oslovením, nie je to až také prekvapenie.
Celé je to vopred dohodnuté.. Diktuju co povedať, ako.. Je to hra na city a veľa x ani nedôjde k sľubu.. Poznám jednu ktorej sľúbili a rok trvalo kým to urobili, kopec telef štábu, hl moderátorovi.. Su aj spokojní ľudia, aj co banuju.
Na jednej strane vidíme tu chudobu, bolesť bezmocnosť ľudí.. Na druhej je to o reklamách o hraní na srdiečko 😒

7miriam77
18. nov 2022

Ja osobne by som Peleho do mojho bytu nepustila. V ziadnom pripade.

stanulienkat
18. nov 2022

@slovakboy malokedy za to clovek praveze nemoze. Drviva vacsina si za to moze sama. A hovoris o dnesnej politike-ano, je to des. Avsak ty to nazyvas populizmom. Ako nazves potom 12 rokov rozkradania a medovych motuzova za vlady Fica a Pelleho? Vtedy tato krajina slapala, napriek tomu ju dostali do sraciek.

panipanka
18. nov 2022

po pravde to ja len kvoli tomu nepozeram, lebo mi je to smiesne a potom aj prosti srsti. mnohi tak zle dopadli prave kvoli tomu, ze sa o nich v tazkych situaciach hlavne teda zdravotnych nevie stat postarat a oni sa idu takto umelo pretrccat v telke

autor
18. nov 2022

@panipanka presne! Nevidela som aký príbeh majú tie rodiny, tak som nechcela písať , ale už iba to koľko prípadov je , že niesu uznané invalidné dôchodky VÁŽNE znevýhodneným ľuďom po úrazoch atď, alebo že na choré deti zbierame vrchnáčiky a podobne.
Frajeri by boli keby každý jeden z nich “polozil na stôl” nakradnuté a rozdelil pekne medzi tých čo to potrebujú.
Alebo keď uz sa chcú pretrčať , nech spraví Vilo show ,kde budú títo Bulovia na mesiac zbavení funkcie a budú mesiac žiť aj s rodinami z 1000€ a budú si musieť z toho zaplatiť nájom, stravu , električenku deťom , a benzin😄 + ešte nech to spraví v chrípkovom obdobi aby navštívili aj lekáreň a pokupovali vitaminy atd 🫱🏽‍🫲🏾

deti95060810
18. nov 2022

@aurorastone2 nie link nie. ale bolo to tu na Mk...
ešte im štáb aj nadiktoval čo majú rozprávať - akože chápem aby to nebolo zas až tak od veci...no a keďže ich natáčali aj s deťmi - ako rodinu tak ešte aj deti museli počúvať poznámky typu tu sa pozeraj, kde tam zas pozeráš ...
mne to pripadá ako niečo vopred nahraté, nacvičené - tak to ani nepozerám...

slovakboy
18. nov 2022

@stanulienkat ti boli ešte horší.

liusa82
18. nov 2022

ja som sa na tom tiež dobre zasmiala😀 ale zase to neznamená že nevedia robiť aj manuálne.Len je to také no...neviem či sa mám z toho smiať alebo plakať

pinaofina
18. nov 2022

Pre mna na tom najhorsie je, ze sa z toho ludia idu posrat a potom ich volia 🤦🏻‍♀️ lebo taky dobry Borisko alebo Petko pomohol takto na kameru prerobit kupelni

ysseba
18. nov 2022

Treba si zvykať, predvolebné kampane budú čoraz častejšie a čoraz "nanápadnejšie" 😂