Minidiamondblog na Instagrame

18. nov 2024

Ahojte, neviete prosím, kto ohovára Silviu s profilom minidiamondblog na instagrame? Písala, že je to nejaká doktorka. Ďakujem

anavixy
18. nov 2024

No veru ja som to v pribehoch tej doktorky citala, nedoslo mi, ktora “slavna” instamama to ma byt… ale ani si nespomeniem, ktora doktorka to bola 😂 mam dva tipy, patologicku a gynekologicku (tie dve viem ze som posledne dni pozerala), nejak sa mi to nehodi ani na jednu… kazdopadne tam len pisala, ze zistila, ze sa daju kupit sledovatelia a teda, ze ona tuto minidiamond nesleduje uz lebo jej nejak zacala vadit (akoze ja sa az tak necudujem, uprimne…) ale jej mama ju sleduje a ze jej nejako rychlo narastol pocest sledovatelov ci co a ze sami cudzinci, nic strasne tam nepopisala, ale zjavne sa maju v zuboch, podla vyjadrenia mini je to vzajomne 😄 mama gynekologicka to bola myslim, ale nie 100%🤔 ale ak dobre viem tak ona tam nijako nespomenula koho ma mysli, mozno len ja som nechapava

katarinka121
19. nov 2024

Ahoj , áno mama gynekologicka davala taký príspevok ale mne tiež nedoslo koho myslí. Nespominala ziadne meno.

elenkaba
19. nov 2024

@anavixy ano, bude to ona. A fakt ked si pozries kto ju sleduje, len tak nahodne, tak kopec zahranicnych/prazdnych profilov, tak si ich asi kupuje

inaemre
19. nov 2024

Ano ked si pozries followerov tak je vidno ze ma kopec nakupenych.
Vidno to aj na tom, ze ma sice 81.000 followerov, ale dostane napriklad len 7.700 likov na najlepsi reel, co znamena ze tisice followerov je neaktivnych.

janulik2008
19. nov 2024

Žienky aby aj vám neudala za ohováranie 😉

kittykat22
19. nov 2024

@janulik2008 😅 neudala za ohovaranie. To si snad robis srandu. Si myslis, ze sme v spat v komunizme, nie? 😂

felycity
19. nov 2024

@kittykat22 asi je to myslené, že podala trestné oznámenie , lebo uvdenú kauzu bude riešiť s právnikom

inaemre
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janulik2008
19. nov 2024

@kittykat22 no pri nej nikdy nevieš 😀 len by ma zaujímalo čo také sa stalo že to ide takto riešiť 😀

kittykat22
19. nov 2024

@felycity @janulik2008 tak to jej zelam vela stastia.

nttnnt
19. nov 2024

nie a je mi to jedno :D ta osoba uz je tak nezaujimava, ze az...350tisickrat si nakakala do ust a to nehovorim, ze zachvilu bude aj chodit na zachod ako spolupracu ....ani sa nedivim ak niekto ju "ohovara"...

janulik2008
19. nov 2024

@nttnnt to so spolupracami mas pravdu

agatulienka82
20. nov 2024

@anavixy vidis a Silvia zase pisala, ze znehodnocuje jej meno, jej znacku… a ked ju neoznacila, nespomenula v tom prispevku, tak ako? No ale nasla sa tam, tak asi teda v niecom predsa mala len DOKTORKA (ako pisala Silvia 🙈) pravdu 🤷‍♀️😂

janulik2008
20. nov 2024

@agatulienka82 nevieš mi poslat prosim ig ten doktorky 🤣 zvedava som 🫣🤣

babatkooo
20. nov 2024

@inaemre ak mozem hovorit ta mna a moje kamosky, sledovali sme ju kvoli “dramam” ktore vytvarala, nie kvoli obsahu ako takemu😀

nekonecna_katastrofa
20. nov 2024

@babatkooo No vidis a ta vasa zvedavost jej plati dovolenky a "perfektny" zivot.

inaemre
20. nov 2024

@janulik2008 je to mama_gynekologicka
Ja jej followujem od vcera kedze je ovela sympatickejsia ako druha spominana 👍 Predtym som ju nepoznala. Diamondblog jej svojou urazlivostou urobila dobru reklamu 🤣

janulik2008
20. nov 2024

@babatkooo aké drámy? 🤣
@inaemre pozriem sa na to 🤣🤣🤣

janulik2008
20. nov 2024

@inaemre ja som nikde nepostrehla ze ju riesi 🤔

inaemre
20. nov 2024

@janulik2008 ani ja, vraj pred par dnami pridala nejaku storku ale ani konkretne nespomemula tu diamondblog....