Ahojte, je možné vymazať vzájomnú komunikáciu na messengeri? Ale tak, aby sa vymazala mne a aj druhej strane... Viem asi ako na to, ale neviem, či ju nebudem mať len ja alebo aj druhý účastník komunikácie. 😊 Ďakujem.
@kristy2727 ďakujem... A neexistuje spôsob ako ju úplne odstrániť?
@mamana3tiu nie neexistuje
@syslik81 dik
druha strana si ju tiez musi manualne vymazat...
@katkamatka7 to je len do isteho casu od odoslania .. neviem kolko to je ale akonahle je prijata uz sa zmazat neda
Mne sa napríklad stalo cez marketplace, že jedna pani odstránila konverzáciu a zmizla aj mne. Viem to, lebo na druhý deň som ju hľadala, keďže sme sa dohodli, že zaplatí vopred za bundu a nezaplatila a konverzáciu som nenasla. Takže sama som zvedavá, či s tým má niekto skúsenosť.
@mamana3tiu neexistuje, musela by si ju odstrániť druhá strana
Ako citam, mate velke medzery v pouzivani messengeru. Spravy sa daju odstranit u oboch stran, ako sa povie, lavou zadnou. Klikni na spravu-zrusit poslanie a vsetko je hotove.
Tajna konverzacia- treba nadstavit cas miznucich sprav. Iba vtedy zmiznu na oboch stranach.
@desore pýtala som sa na úplne odstránenie dlllhej diskusie spred istého obdobia.
@mamana3tiu odstranit uplne diskusiu mozes - ale len na svojej strane. Toho s kym si komunikovala - tomu zial spravy ostatnu.
@kittykat22 no ved to som sa pýtala... Dakujem
@mamana3tiu co ti pisali vyssie dievcata - tak je moznost odstranit spravu na jednej aj druhej strane - ale len vtedy, ked este nebola precitana. Ale to neplati pre starsie konverzacie.
@mamana3tiu Ale ved to ide...vobec s tym nie je problem...
@mamana3tiu Treba kliknut na kazdu odoslanu spravu, vybrat volbu- zrusit poslanie... A je to hotovo 🙂
Vsetkym prispievatelkam... Ano, daju sa odstranit aj starsie spravy... Ja som prave odstranila z roku 2019...boli precitane druhou stranou... Niektore z Vas maju stare info... 😉
@desore tak som to šla skúsiť a mam správu co som poslala 2.4., druhá strana ju má prečítanu samozrejme, podržala som na nej prst, vyskočilo ci chcem odstrániť, a možnost odstrániť len u mňa, netuším co máš za messenger, vieš spraviť screen alebo napísať ako máš urobené nastavenie?
@desore dajú sa označiť všetky správy a vymazať naraz?
@mamana3tiu Nie.
@desore a keby dám tuto odstrániť konverzáciu, tak sa odstráni iba na mojej strane?
Treba mazat fyzicky kazdu jednu spravu, vsetky naraz nevymaze. Kliknut na zrusit poslanie a je to. 🙂
@katkamatka7 To je len do momentu kým ju druhá strana neprečítal
@mamana3tiu druhému účastníkovi konverzacia ostane