Messenger mi nefunguje ako predtým

4katarinakralova5
21. júl 2024

Ahojte. Možno ma tiež niekto taky problém.... Už asi pol roka mi nefunguje messenger ako pred tým... Pokiaľ nekliknem na ikonu messenger a ze si ju otvorím, tak mi nechodia správy ze mi niekto písal.... Keď ju otvorím tak zrazu ma zahltia správy aj spred 2hodin... Ide mi to na nervy... Ma niekto s tým skúsenosť ze ako to opraviť, alebo co s tým? Ďakujem veľmi

vanilkovazmrzka
21. júl 2024

Vymazat a nainstalovat nanovo

gerdusha
21. júl 2024

@4katarinakralova5 skus odinštalovať a znovu nainštalovať. Príp reštartovať telefon

4katarinakralova5
autor
21. júl 2024

@vanilkovazmrzka
@gerdusha
To som už skúšala dávno

vanilkovazmrzka
21. júl 2024

Os telefonu mas updatnuty?

gerdusha
21. júl 2024

@4katarinakralova5 nemali sme ako vedieť,nenapísala si v úvodnom prispevku

4katarinakralova5
autor
21. júl 2024

@vanilkovazmrzka áno
@gerdusha ved jasne, iba odpovedam 🙂

lindous
21. júl 2024

Aký máš mobil? Podporuje služby google? Mne to presne takto blbo na Huaweii a priateľovi na Honore, ktoré nie a nešlo teda stiahnuť najnovšiu verziu/novú aktualizáciu, ani keď sa odinštalovalo/nainštalovalo cez tie "bočné chodníčky".. od kedy mám iný mobil, tak žiadny problém

sevrin
21. júl 2024

Napriek tomu, že Messenger sa aktualizuje skoro každý týždeň a spoločnosť Meta točí vo svete desiatky miliárd dolárov, nevedia naprogramovať jedinú aplikáciu, ktorá by fungovala bezchybne na každej platforme. Tiež sa mi to stáva. Občas pomôže reinštalácia, niekedy reštart mobilu, záleží od počasia, už to ani neriešim.

4katarinakralova5
autor
22. júl 2024

@lindous mam motorolu edge 40 neo