Ahojte, viem ze tato ikonka pri sprave znamená ze sprava bola ODOSLANA ale nie DORUČENÁ (ked dotycny/a na druhej strane nie je prihlásený alebo nemá internet) lenze dotyčnú vidím prihlásenú, tak preco to tak ukazuje? Ukazovalo by mi plne sfarbený krúžok nie?
@simonapdb ano to mi napadlo teraz, lenze ked dam niekoho ignorovat pise tam ze neuvidi kedy som online, lenze ja ju online vidim
@simonapdb to som tiez skusala ale vtedy mi ukazuje plne sfarbenu ikonku
Mne nedoručuje takto správy bežne (a aj môjmu priateľovi), fb zapnutý na notebooku alebo mobil v ruke, scrollujem FB a mne zrazu po hodine alebo aj dvoch z ničoho nič pípne správa... vidím, že ten človek ju poslal omnoho skôr, ale proste neprišla, aj keď mám zapnuté dáta a som online, nikoho nemám odstaveného, ani ho neignorujem ...
Neviem co si mysliet pri nikom mi to nerobí a myslim ze ma mohla dat ignorovat no vtedy by som ju nemala vidiet online a vidim bezne online alebo prihlasena pred 10min.
Mne to tiež najskôr nerobilo pri nikom inom, iba pri priateľovi, potom začalo pri vedúcej a teraz viem, že to robí aj iným pri mne ...neprišla som na to prečo, ale stáva sa to...
Ak nastaví ignorovať tvoje správy, chodia správy do spamu, bez upozornenia - u teba svieti iba poslané, ale ty vidíš normálne, že je online aj všetky aktivity na FB /pridané príspevky, komentáre, like/
@patka06 nemala by som vidiet ze je online
Viete co neviem uz fakt lebo som tu spravu vymazala a v momente sa ta ikonka zmenila na plne sfarbenú akoze dorucené, ked som ro vymazala...cudne, je prihlasená ale nic, nepozreté
@patka06 hlavne že vidno jej cele meno😄😅😅😅😅