Messenger

zuzanka2326
16. jan 2024

Zdravim mam taky menši problem no neviem či mi budete vedieť poradiť. V staršom telefone som vymazala messenger a ked som ho v novom nainštalovala a chcela som sa prihlasiť cez rovnake konto nevie rozpoznať moj mail ani čislo. Nechcem si vytvoriť novy učet. Je možne že som sa dlhšie neprihlasila na facebook aj keď učet v messengeri funguje?

markusrasford
16. jan 2024

@zuzanka2326 skús to cez FB

vanilkovazmrzka
16. jan 2024

A nebude to kvoli tomu co pred par dnami chcel messenger nastavovat nejaky pin, ked ho chces pouzivat na viacerych zariadeniach?

zuzanka2326
autor
16. jan 2024

Už som sa dostala do učtu lenže je tu iny problem keď som klikla na spravy cez messenger ma presmerovalo na novy profil ktory som si medzitym spravila ale ja chcem svoje staršie spravy stale ma to presmeruje zo povodneho učtu na novy cez messenger bojim sa že keď ten novy vymažem pridem o oba učty aj spravy všetko, neviem čo robiť

katkaseiner
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka som trochu mimo...toto doslo aj mne...som myslela ze sa mi chcel niekto naburat do fb

vanilkovazmrzka
17. jan 2024

@katkaseiner nie, to bola nejaka forma vyssieho zabezpecenia. Ak si chcela mat pristup k archivu z ineho zariadenia, bolo treba nastavit ten pin.

Len celkovo to bolo nejako zle odkomunikovane, tiez sa mi to zdalo pochybne a vlastne nebyt fora tuto ani by ma nenapadlo zd fakt to potom nebude mozne, dostat sa k archivu sprav… https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/messenger-pin-kod-2/

vanilkovazmrzka
17. jan 2024

Mas stary telefon este k dispozicii a vies sa na nom prihlasit?

zuzanka2326
autor
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka niečo som robila pred par dňami zo zabezpečenim len neviem či som to spravila cez mail alebo pin, normalne je to tak že keď sa chcete niekam registrovať a chcete zadať to istečislo a mail, tak vas to nepusti lebo vam ukaže na toto čislo/mail je už niekto registrovany ale v messengeri to funguje, na oboch učtoch je rovnaky mail i čislo, tak som to vyriešila prepnuť kontakt, dostala som sa k pôvodnym spravam a v novom učte dam zmeniť mail i čislo a potom ho vymažem

lindus_esterka
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka prosim, ked vyhladavam v starych spravach tak vysledky mi ukaze ale ked chcem tu soravu otvoriť, uz ju nenacita - to je ono? Lebo mne nic s tym pinom neprislo a donedavna mi to vyhľadávanie este slo

vanilkovazmrzka
17. jan 2024

@lindus_esterka netusim…. Ja som si ten pin nenastavila, ani som nemenila zariadenie. Len viem ze jeden den to otravovalo s pinom a mali to viaceri tak 🤷‍♀️

lindus_esterka
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka aj tak vdaka. Ja som asi od postara teda, ked mne nic 🙈

morgy777
4. feb 2024

Zdravim …preco ked kliknem na fotku ktoru mi niekto poslal neotvori ju,resp.nezvacsi ale nabehnu mi len smile? Doteraz sa to nedialo