Čaute, možno to sem nepatrí, tak sa vopred ospravedlňujem, len som sa chcela niečo opýtať. Píšem si s jedným chalanom pol roka, sme len kamaráti nič viac.... možno časom. Ale to tu riešiť nejdem. Vraví mi stále že času na málo, čo chápem keďže viem čo vykonáva...ale vraví že nemá skoro čas ani na sociálne siete chodiť, preto mi vždy nepíše. A keďže ja som často na mobile, tak si všímam že je skoro každú hodinu prihlásený ako na massengeri tak aj na instagrame. Otázkou je, či ste sa s tým stretli že ukazuje aktivitu v aplikáciách aj počas toho čo dotyčný človek nieje reálne prihlásený. Lebo od niekoho som počula že stačí že sa pripojiť na internet hoc na msg nejdeš, ale ukazuje že je aktívny. Stretli ste sa s tým už niekto? Ako viem že technológiám sa veriť 100% nedá, ale to ani človeku či neklame.
Ja napríklad mam WiFi zapnuté cez deň stále a mobil položený niekde v kuchyni. Mam ho ako kulisu pri varení (počúvam podcasty) ale nesledujem, kto mi píše, lebo ho mam skoro stále v tichom režime.
To, ze niekto svieti ako online, ešte neznamená, že je aj reálne s telefónom v ruke stále
Ja napriklad ked som v robote, tak mam tiež zapnuté dáta a mozno ma aj celý cas ukazuje online. Ale to neznamená, ze mam cas odpísať alebo napísať. Mam to zapnuté, že keby niečo súrne sa deje, tak si to viem prečítať, ale na obycajne debaty neodpisujem aj ked som online. Az doma. To, ze ukazuje, ze je online este neznamena, ze aj ma cas.
@kamik295 ja som tiez aktivna na msg a nekukam furt telefon, je to forma nastavenia v msg. Neries.
@kamik295 A o tom ze ,,mobil" pocuva si necitala nikde?