Ahojte, vie mi niekto poradit, ako sa nakontaktovat na admina? Uz niekolkokrat mi tu prehodil inzerat napr.spodky zo spodneho pradla do legin!!! A niekolko inych somarin, vdaka comu mi znemoznil vec predat.
Vrchol je ale dnes. Vcera som pridala inzerat, no neobjavil sa ani do pol hodky, tak som ho opat nahrala. Kupujuca mi poslala 13,50e s tym, ze dnes nahodi svoju adresu. Dnes uz je inzerat zmazany, z dovidu duplucity!!! To nevideli, ze je tam otvoreny obchod? Teraz mam peniaze, tovar v baliku a nemam adresu. A uz ani nehovorim, co si mysli o mne kupujuca. Povazujem to za velky preslap.
tiez ma to vytaca, minule mi zmenili pouzite na nove, duhovu dinovu bundu som dala ze pre chlapcov aj dievcata a zmenili mi ju na cisto chlapcensku (lebo vraj tak sa povodne predavala - ked som prosila o link, ze podla coho to vedia, tak samozrejme nic, lebo uz sa nepredava...) potom mi pisala nejaka mamicka, ze ju chce pre syna, ale ten ked ju videl na foto, tak povedal, ze on taku farebnu nechce. ja sa s nimi vzdy snazim dohodnut, ale ani raz sa mi nestalo, ze by ustupili alebo ze by si priznali omyl. skor mam z nich pocit, ze mam byt rada, ze smiem vyuzivat bazar, a mam byt ticho.
@jamidea toto ako hrach o stenu hadzat...moderatorky povazuju tieto aktivity za vrchol svojej kariery a realizuju sa tu o dusu spasenu.
pritom by sa mohli skor starast o to, aby sa neprdavaju fake, napriklad.
nie o to, ci si ja zle (podla nich zle, samozrejme) zaradim inzerat -pretoze je to MOJ problem, ze nepredam
Pošli naspäť jeden cent a napíš kupujúcemu čo sa stalo a nech ti pošle ešte raz adresu. Súhlasím že predaj tu je čím ďalej zložitejší.
@tamitamitami len ked ten inzerat vymazal moderator/admin, ona nevidi komunikaciu...a nevie, komu to predala.
cize idealne je poslat naspat komplet celu sumu, zial. a ma kvoli premotivovanej moderatorke zniceny obchod
@nyusika Dá sa poslať jeden cent a do poznámky napísať čo je vo veci.
@jamidea komunikácia s kupujúcim sa dá nájsť medzi vymazanými inzerátmi. Ak potrebuješ kontaktovať admina, musíš ísť cez Opýtaj sa nás.
@deedol toto prehadzovanie medzi dievčenskými a chlapčenskými hnevá často aj mňa... Niekto tvrdí, že potlač s dinosaurami a s vesmírnou tematikou je čisto chlapčenská.. no podľa mňa to môžu nosiť aj dievčatá. Bundy a nohavice že dievčenské a chlapčenské majú iné zapínanie, tak podľa toho to prehadzujú
@tamitamitami da sa vselico, ja osobner by som toto nezarergistrovala, napriklad
@jamidea dopatras sa zriadovatela https://www.modrykonik.sk/ine/kontakt-a-fakturacne-udaje/
Bazar moderuju viacere uzivatelky - doborovlne, bez naroku na honorár, takze z uzivatelov neziju.
Pred rokmi som bola plateny admin ja, ale uz vyse 12r. nie som. Len teda viem ako to funguje. Uzivatelky za pouzivanie stranky neplatia
@nyusika ona pise o adminkach bazaru. Bazar maju na starosti dobrovolnici, nie su zamestnancmi konika, nemaju moznost mazat napr. diskusie, skupiny, blokovat uzivatelov, ale len robit upravy v bazari.
Vzdy boli na stranke doborovolni admini, kt. to robili zadarmo. Napr. ja som bola dobrovolna adminka v r. 2008, v r. 2009 som sa stala zamestnankynou Konika a popri mne tu boli asi 4 dalsie doborovolne adminky.
Moderatori (admini) bazaru sa menia, niektori pridu, niektori a odidu. Ale tak skus napisat podnet, nech su moderatori bazara verejni, mozno ti vyhoveju
Tiez mi idu na nervy tieto adminovske svojvolne zasahy…