Všimli ste si tie indície z instagramu M.Perryho za posledné dva týždne? Ja som na to narazila teraz a som z toho mierne šoknuta 😳 čítali ste niekto komentáre pod jeho poslednými príspevkami? Veľmi ma.zaujima váš názor, blbé komenty si nechajte.
@vanilkovazmrzka určite je najhlavnejšie počkať na stanovisko odborníkov, ale teda je to až príliš veľa indícií k tomu, že spáchal samovraždu. Normálne som včera so zatajeným dychom čítala všetky tie príspevky a komentáre. A vraj v knihe mal poslednú kapitolu Batman a tam bolo napísané, že ak začne spomínať Batmana, vtedy bude koniec (alebo teda bude potrebovať pomoc)
A podla mna je to uz uplne jedno, zivot mu to nevrati. Tieto konspiracne prapovedacky su strasne vysilujuce, ved najblizsia rodina musela vidiet, ze sa s nim nieco deje. Pomaly v knihach pisat rozpravky a davat navody, ved to je uplne bizarne.
@drahomirrra veď ja som len chcela názor iných, život mu to nevráti, ale prinajmenšom je to veľmi podozrivé.. tak ma zaujímalo ako to vnímajú iní. Preto som nedala nadpis ohľadom jeho smrti, ale či niekto to tiež vnima ako nejaké indície.
Fuuha, az ma zamrazilo, ale dava to zmysel. Ja som si spatne citala jeho posledne posty na insta, v den ked oznamili jeho umrtie a hned mi prisli velmi zvlastne, ako nejaka "hra" s jeho sledovatelmi s indiaciami. V tychto suvislostiach to vyzera ako planovanie samovrazdy a volanie o pomoc. Ak naozaj pise vo svojej knihe o batmanovi to co spominas, tak je to viac ako podozrive. Inak tiez som si hovorila to co spomina baba vyssie, ze akoby si ten zivot uzatvaral, napisal memoare, natocili spomienkovy diel Priatelov atd. Inak som sa nepostrehla, ze by sa niektory z jeho kolegov z Priatelov vyjadril k jeho smrti, pride mi to zvlastne ak je to tak, ktovie ci nieco tusili.
nie necitala som komentare (nemam FB) ale nedavno som docitala jeho knihu. Dost smutne krute sokujuce depresivne…podla mna bol cely zivot sam opusteny a nestastny…zaujimalo by ma co pisali ludia v case ked to pridaval na FB. kedze nemam konto tak si viem pozriet len jeho fotky a popis k tomu. Od precitania knihy som si jeho profil vyhladala…
@katika85 tie posty su na instagrame, 7 poslednych fotiek ako je popisane v tuto v prvom prislevku… a ano aj v case ked to pridaval, tam ludia pisali dost vela otazok, ci je ok a ci sa nieco nedeje… cize uz vtedy to vyzeralo desivo. A ked si citala tu knihu, tak pise sa na konci nieco o tom batmanovi?
Ja som dost zvedava, ale asi si knihu necham az na vianoce…
@2medvede tiez som pozerala vsetkych, ci sa nejako vyjadria… ale na druhej strane, mozno ked sa ta nieco osobne hlboko dotkne, nejdes ako prve pisat verejne statusy. Skor to nejako spracovavas v uzkom kruhu ludi, ktorych sa to rovnako dotyka. Uvidime casom…
@vanilkovazmrzka pomylila som si FB a insta.. ani jedno nemam cize komenty som necitala. Kniha je zvlastna trosku mi vadilo skakanie v case a nevedela som kedy co sa stalp vela som si musela domyslat. Ma dost narocne myslienky podla mna sam sebe bol terapeutom, kedze za tie roky si presiel vsetkym. Na konci sa posledna kapitola vola Batman. spomina vsetkych ktorych ma rad(mne to akoby sa lucil) opisuje to co si momentalne mysli v dany cas.. stale sa diva na more (ocean) v celej knihe ho fascinuje vyhlad z domu. Zdoraznuje to ze je sam a nema nikoho..
spoiler!!!!
posledne vety ktore napisal su o tom ze je rad ze to nevzdal a ze je pripraveny nacokolvek co zivot prinesie a ze jedneho dna mozno aj nas zavolaju k niecomu dolezitemu a ked sa tak stane len si mame polozit otazku “co by spravil Batman?” a treba to spravit….
@katika85 dakujem ;) no urcite si to precitam, aj ked uz teraz viem, ze polovicu preplacem 😭
@vanilkovazmrzka ja som si myslela ze sa toez hned vyjadria ale asi mevladzu
@nifnea knihu som si cisto nahodou kupila a ziadnu recenziu necitala. necakala som od nej nic zavratne ale zasiahla ma… citala som ju so zatajenym dychom niektore vety sa opakovali nebudem hovorit ake ale tak ako zomrel tak to presne vystihuje tie vety…😔 nebol zly clovek nepametam zeby robil nejake skandaly drogoval zuroval… neviem nesledujem zahranicne spravy.. to co robil bolo v tichosti osamote….
a este jedna vec nikdy nebol opity pri natacani ani inak omameny… z ucty k serialu a k priatelom mu toto svedomie nedovolovalo…to pisal v knihe ci je to pravda netusim.. nepoznala som ho a ani nespoznam ale ten pocit po docitank knihy bol silny…
No musim povedat, ze som mala od zaciatku pocit, ze spachal samovrazdu. A tie posty som potom videla, a mala som z nich este neprijemnejsi pocit. Hlavne z tych popiskov ako Do you understand what I’m trying to tell you? A cele mi to pripada take… uzavrete. Uzavreta kariera, vydana kniha, pribeh rozpovedany. Fotka s otcom. A potom hentie podivne tajomne obrazky… ale tak je to cista konspiracia, ale tak ci tak mam z toho dost neprijemny pocit.
Ale teda ja moc nepoznam batmana a symboliku odtial, a tiez neviem ci mal nejaky blizky vztah s cranberries, aby tie bobule mali nejaky vyznam 🤷♀️