Máte skúsenosti s mobilmi týchto značiek?

lussy170
9. máj 2020

Ahojte , máte nejaké skúsenosti so značkami dotykových mobilov ako sú napríklad -
Apple
Huawei
Lenovo
LG
Nokia
Samsung
Sony

Setrím si na novy a neviem sa rozhodnúť akú značku mám uprednostniť

lenuliatko84
9. máj 2020

Uz asi 18 rokov pouzivam len samsung.

lussy170
autor
9. máj 2020

@lenuliatko84 ja mam praveze samsung Ace 3 alebo 4 nvm presne a chcela by som nejaky iny , len je to tazke sa rozhodnut aky ...

mareka49
9. máj 2020

Dlhorocny pouzivatel samsungu.
Bola som spokojna a potom huawei.
Nieco super.
Ostavam verna huawei.
Pripadne honor.
To je v podstate to iste.
Len pozor na novu radu H P40, nemaju google balik (nespustis niektore aplikacie)

lussy170
autor
9. máj 2020

@mareka49 dakujem velmi pekne za radu

sunny8
9. máj 2020

Xiaomi je top .. žiadne chyby nemá .. už som mala skoro všetky druhy a vždy bol nejaký problém ..

lenuliatko84
9. máj 2020

@lussy170 no tak taky som mala asi pred osmimi rokmi

lenuliatko84
9. máj 2020

Samsung note10 je super

annlia
9. máj 2020

@lussy170 Prve som mala iba Samsung veľmi som bola spokojná, no prišiel na trh aj Huawei tak som ho vyskúšala a od vtedy už len Huawei, momentálne mám Huawei P30 Lite a veľká spokojnosť. Záleží aj čo od mobilu chceš, dobré fotky?alebo iba internet?

yanni
9. máj 2020

Prvy dotykovy som mala tiez samsung. myslela som, ze aka top pecka. Ale len dovtedy, pokym som nedostala iPhone. No a uz mam treti iPhone a nemenila by som. Vsetky tri funguju ako svajciarske hodinky. Mam to poprepajane ako babyphone.

nika82
9. máj 2020

mala som huawei a presla som na Xiaomi, ja som doposial na Samsung nic dobre nepocula

nikpa
9. máj 2020

@lussy170 honor, Huawei sú jeden výrobca, sú top co sa tyka androidu, ked si porovnas cenu/výkon/parametre. Lenovo určite nie. No a apple rovnako top ale uz s ios operačným systémom, neviem co uprednostnujes.

patka06
9. máj 2020

Tiež považujem za najlepší Samsung

majuskahamzova
16. sep 2024

Dobrý deň neviem sa rozhodnúť medzi samsungom galaxi 10plus alebo samsung a14 ktori je lepší podľa vás a pekne foti a vydrží batéria ďakujem