Máte skúsenosti s aukro?

3. jún 2024

Ahojte
Máte niekto skúsenosti s Aukro?
Ako to prebieha?
Ak mi príde produkt, ale napr. nebude v takej kvalite ako bolo napísané, dá sa nejak reklamovať, nahlásiť?

Ďakujem za info

simca789
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. jún 2024

@simca789 máte zlé skúsenosti?

lukbe
3. jún 2024

Podvod to nie je. Poznám človeka, co tam predáva, kupuje. Ale neviem odpovedať, ako je to v prípade reklamacie. Mozno treba prečítať v podmienkach na stránke.

maranco
3. jún 2024

Je to ako bazoš, takže záleží od predávajúcich, treba pozrieť hodnotenie.

Je tam možnosť že predávajúci umožní platbu cez aukro, a ak tú možnosť vyberieš pri objednávke neposielaš peniaze predávajúcemu, ale aukru, ak by bol problém tak ti ich ľahšie vrátia akoby ich vracal predávajúci https://aukro.cz/stranka/aukro-ochrana-kupujicich

simca789
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. jún 2024

@simca789 bohužiaľ na bazoši som nenašla to čo hľadám

autor
3. jún 2024

@maranco ďakujem za info

suzitok
3. jún 2024

Ja som tam predala vsetky stare veci z bytu po starych rodicoch. Nie je to ziaden podvod, funguje to podobne ako stranka, ktora sa tu nesmie menovat..teda V****d. Ak si niekto nieco kupi, alebo vydrazi, danu vec zaplati aukru a ked nahlasi, ze je obchod v poriadku, aukro peniaze uvolni...ak naopak nieco kupis, zaplatis za tovar, ktory ti nepride v danom case, das vediet aukru, ze je problem s obchodom a platba ti ihned pride naspat...len treba ratat s poplatkom, predajca musi kazdy mesiac uhradit poplatok z predaja, je to okolo 7-10% , podla charakteru tovaru

suzitok
3. jún 2024

@simca789 ja mam naopak velmi dobre skusenosti, manzel je vasnivy zberatel a neskutocne vela veci sme kupili do zbierky, aj zo Slovenska, aj z Ciech

hiro
3. jún 2024

@simca789 "Je to riziko s tade kupovať keď už tak radšej cez bazoš sk"
To veru nie, aukro je mnohokrat bezpecnejsie.

autor
3. jún 2024

@suzitok ďakujem za odpoveď... Hľadám výrobník ľadu a na bazoši ani na MK nie je bohužiaľ. Na MK bol jeden len pani nebola ochotná počkať.

Som slobodná mamička a nerada by som prišla o peniaze, preto zbieram info o tej stránke

suzitok
3. jún 2024

Nemajú ťa ako oklamať...len netreba reagovať na kadejaké podvodné správy a keď niekto pýta údaje, to skúšajú na všetkých stránkach....My sme na aukre naposledy kupovali synovi volant k PC, co stoji v obchode 350€ a tam bol za 50€ pouzivany mesiac...dosiel nam fungl novy volant...a ako som pisala, manzel opakovane nakupuje a aj draží do zbierky, vzdy vsetko prislo v poriadku...mali sme problem jediny raz, vydrazila som nieco zo starostriebra, za smiesnu sumu, zaplatila som, ale predavajúca mi odmietla poslat balicek, vraj sa jej zdala suma nizka...aukro ju hned zablokovalo a peniaze mi obratom prisli naspat...
Ty neplatis predajcovi, platis aukru...az ked je vsetko OK potom aukro preposiela peniaze predajcovi

hiro
3. jún 2024

@suzitok Nie vsetci maju aktivovanu platbu cez Aukro ale tak ked ma niekto 100% hodnotenie tak podnodnik to nebude aj ked vyzaduje platbu na ucet. Inak co manzel zbiera? 🙂

suzitok
3. jún 2024

@hiro áno, ale to už som dopodrobna nechcela rozpisovať... 🙂
Zbiera autíčka zn. Škoda, ale iba staršie retro a limitované edície, z ktorých je len pár kusov, nie také, čo sa pásovo vyrábajú vo veľkom.. 🙂

oli18
3. jún 2024

Aukro je spolahlive. Moj filatelista ho vyuziva.

ciernysokol
4. jún 2024

Urcite je aukro v poriadku. Mam aj vlastne dobre skusenosti a kamarat cez to nakupuje, predava dlhodobo. Urcite spolahlivejsie ako bazos.