Ahojte chcel by som si objednať oblečenie od obchodu sportsdirect, prekvapujú ma internetové ceny dal som si to všetko do košíka a naraz poštovné 11 € 🤣 chcel by som sa opýtať ľudí čo už odtiaľ objednávali, keby som tovar na speť zase išiel vrátiť, platil by som opeť 11€? 2 otázka v našej Trnave je tento obchod, môže byť ze tie veci co sú na internete ze v predaji ich vôbec nemajú? Jedna sa o značku sik Silk? Ďakujem všetkým za odpoveď
@neznamy786 a ta lamana slovencina ti vobec nevadi?
veď to je podvod jak Brno,to ti fakt nedošlo?
@rozculena najde sa kopec ludi co aj mrtvole uveria, ze len tuho spi 😁
inak tuto je zabavne citanie tiez:
https://www.facebook.com/groups/558782451515361...
@egonsk ako zistím ci to je podvodná stránka? A čo sa môže stať? Sportsdirect ako obchod je všade Trnave Bratislave čiže musí mať aj real obchod
@neznamy786 myslíš si že podvodná stránka bude mať aplikáciu na gogle play?
@neznamy786 online obchod je z UK, nie zo SK
preto to postovne, a ano vracia sa to do UK, tak si pozri kolko je postovne
nic nevratis do obchodu v BA napriklad, len postou do UK
tu miesas jablka s hruskami
@neznamy786 slepemu mozes ukazovat farebne saty, ale naozajnich ich neodlisi. Pozri si ten link na facebooku co som postol, precitaj si ho pozorne, potom pochopis.
A ked nie, tak vela zdaru. U nas taky obchod absentuje vsetkymi moznymi nalezitostami vyzadovanymi EU.
A android je plny takychto appiek tiez. To, ze maju aj kamennu vydajnu tovaru je fajn, ale nic to nemeni na tom, ze je to podvod.
@egonsk môžeš normálne písať? Ako môže mať podvodna stránka aplikáciu na gogle play? Co to je za blbosť
@neznamy786 google neruci za obsah akejkolvek appky, iba za to, ze ich automat nenasiel virus.
Sportsdirect ma jazykove mutacie svojich stranok, prelozene cez Google Translate, takze ta nie uplne korektna slovencina je celkom realna 🙂
Objednavam z UK stranky a cez ich appku relativne pravidelne - postovne je drahsie a za vratenie platis a pokojne to moze byt 11€ aj viac, do kamenneho obchodu vratit nevies a je uplne bezne, ze kamenne obchody maju uzsi sortiment.
Objednavam cez tuto stranku SK verzia, na ktoru sa prekliknes z UK stranky https://www.sportsdirect.sk/ alebo cez UK verziu https://www.sportsdirect.com/, appka vyzera takto (mam iPhone)
@egonsk tak kde je ta reálna stránka? Ako môžeš vedieť ze na ktorej stránke som ci real alebo fake keď som nič neukazoval?
Prosim ta, ked uz nakupis zo Sportsdirectu, urob mi prosim laskavost. Douč sa predložky... Strašne sa zle po tebe číta
@petamich píšu tu ľudia ze mam fake obchod stránka ale ako vedia? Na ktorej som? Nechápem ako zistim ze je real?
@neznamy786 podvodne stranky castokrat vykazuju rovnaky vzorec: ziadne kontaktne udaje, sidlo firmy, reklamacny poriadok, GDPR, zla jazykova mutacia, podozrivo nizke ceny na produkty, ktore su 3x drahsie v realite atd. ja vzdy toto kontrolujem 🤷♀️
@egonsk
Podozrivé lacné ceny ma aj zalando keď sú akcie je výpredaj aplikácia co mam mobile je fake ci real? Ja už neviem kde nájdem reálnu stránku
@neznamy786 nema podozrivo nizke ceny, poviem ti priklad, kupovala som si gumaky, ktore normalne stoja 160€, Zalando ich malo za 110€ co je super cena, podvodna stranka, ktoru som nasla ich mala za 40€ to je podozrivo nizka cena, navyse sa nedalo platit na dobierku atd. to je podozrive 🙂
Zalando, About You, Answear a pod. vies vzdy platit na dobierku, ked nechces riskovat. Na podvodnych strankach (ale ani zahranicnych casto), ti tovar na dobierku skratka neposlu. A vzdy si googli recenzie na konkretnu stranku.
Ja napr. zo zahranicia neobjednavam veci, kde spatne vratenie nie je bezplatne a hrozi riziko, ze mi to nebude dobre a je mi jedno aka je to stranka.
@egonsk to co si poslal sa vola športdirekt ukshoes ? ja mam normálne sportsdirect.com a ako si vedel na ktorej som?
@neznamy786 bože, máš dobrú stránku @rozculena nevie o čom píše
@rozculena môžeš vysletlit ako to vieš ze je to podvod keď som stránku neukazoval?
Prosim ta klud 🙂 to ta fakt dokaze takto rozhadzat takato somarina? Mysleli si asi, ze si na podvodnej stranke. Nie nemali to odkial vediet, ked si URL nepostol - koniec pribehu 😬
@petamich na tej stránke sportsdirect. Sk mam v košíku veci a ľudia hovoria ze je to fake a ani nevedia na ktorej som, presne tam kde si poslal ten link ale tiež podozrivo nízka ceny ale aj zalando ma lacné ceny o dosť niekdy
Okej, ďakujem všetkým za názor, aj tým nervóznym 😳
@neznamy786 na teba proste nema zmysel zmysluplne reagovat, kludne nakupuj na akejkolvek fake stranke a bud spokojny. Hladnemu najest clovek da, ale ..... rozumu nenaleje... skoda reci.
Ta facebook stranka pise jasne o skusenostiach sportsdirect.com co je na sk domene v nasej jazykovej mutacii (da sa tam pozriet odberne miesto aj v inych statoch...)
Ale ved tebe nevadi, ze prakticky absentuju zakladne poziadavky vyzadovane zakonmi nasimi a EU, ty vidis appku, nizke ceny a mas hmlu pred ocami.
Tak spokojne objednavaj a krochkaj blahom, mozno ta cina ti bude pasovat a budes spokojny 😁 Kazdy normalny clovek vsak nakupuje tam, kde ma zarucene aspon zakladne veci, ako vratenie tovaru/penazi, 2 rocna zaruka na tovar a existujuca adresa pre riesenie sporov cez zodpovednu instituciu v EU, resp. idealne SOI na SK.
PS: kde si zobral nejake ukshoes netusim, ale citat sa uci v 1 triede ZS.
@neznamy786 Sportsdirectukshoe.com alebo tak nejako bolo v názve,veď to si tam ty napísal a potom si to musel opraviť
Môže byť poštovné aj speť 11€? Keby mi bola jedna položka dobra a druhu by som chcel vrátiť ako by som to vyriešil? Ako a kde to mam poslať