Máte osobnú skúsenosť so Shein?

mirithia
15. aug 2024

Ahojte,

zaujal ma e-shop SHEIN. Na oko pekné veci. Máte osobnú skúsenosť? Je to použiteľný tovar? Je možné tovar vrátiť? Nemali ste problém pri platbe vopred? Nestiahli vám peniaze naviac? Aký je termín dodania?

Ďakujem

kris_tin257
15. aug 2024

Ahoj, hlavne si pozeraj zloženie, 95% veci je čistý polyester takže dosť nepoužiteľné veci

pukina
15. aug 2024

Objednavala som nedavno. Topanky pekne, velkostne sedeli, k tomu saty, tiez fajn. Topanky som chcela vratit, kedze sa mi nehodili, kym som nezistila, ze vratenie by ma stalo viac nez tie topanky. Takze vratit sa vlastne neoplati. Preto je plno novych shein veci po bazaroch. Treba pozerat recenzie. Viac nez som zaplatila mi nestrhlo. Balik prisiel asi o 10 dni od objednavky.

gabika0825
15. aug 2024

@mirithia ja som veľmi spokojná, mám odtiaľ aj topánky, bundu, saka do prace, doplnky a nikdy mi neprišlo nič čo by nevyzeralo dobre alebo bolo zo zlého materiálu. Treba si citát recenzie a pozerať aj reálne fotky ktoré sú v recenziách a podľa toho kupovať. Keď niečo nemá recenzie, alebo len malo, tak radšej to nekupujem.

mirithia
autor
15. aug 2024

@gabika0825 Ďakujem 🙂

benit
15. aug 2024

Ja len prkotiny typu hry do prace pre deti a obkecenie. Vzdy su tam fotky, kyore davaju ludia ako to vyzera. Ja som spokojna

mirithia
autor
15. aug 2024

Žienky, za každý názor Vám ďakujem 🙂

lakebabe
15. aug 2024

@mirithia nakupujem , pozeraj zloženie a recenzie tam sú aj reálne fotky, topánky a kabelky za mňa nekupujem max nejaké letne šaty mam ztade a plavok dost a parea. Potom nejaké blbosti na nechty a tak za mňa fajn aj rýchlosť dodania

bessie12
15. aug 2024

@stellarstar ťa môže pridať do skupiny
@mirithia

zuju2
15. aug 2024

Prišli nám všetko,čo sme si objednali. Dcéry si objednali oblečenie,mikiny,tričká a všetko bolo ok.

vkatush
15. aug 2024

Väčšina oblečenia okey (aj keď na mňa niektoré veľmi priesvitné), treba sledovať naozaj to zloženie a fotky.

Čo sa týka vecí (hry, kancelárske veci, somarinky) spokojná, podľa očakávaní väčšina.

mirithia
autor
16. aug 2024

@bessie12 rada. Ďakujem 🙂

som_realistka
16. aug 2024

Dcéra si objednáva, zatiaľ jej veľkosť e všetko sedelo. Veci som už aj niekoľkokrát prala. Držia farbu tvar aj veľkosť. Ale zase dcéra si overuje aj zloženie a číta pokyny. Kabelky a vlasové doplnky fajn, strácajú a ničia sa rovnako ako z našich obchodov 😀. Dodanie býva rôzne, čakala aj 15 dní aké to bolo min rok na prelome nov dec, naposledy júli to mala doma za 5 dní.