Ahojte, asi 2 týždne som spozorovala, že mi neodosiela maily, ktoré odosielam na gmail.com z mojej schránky na centrume. Teraz neviem, či je to len "môj" problém, alebo problém všeobecne. A snažila som sa nájsť nejaký kontakt na centrum pomoci pre "centrum" no nič som nenašla. Ďakujem.
@waitinka7 na stránke https://pomoc.centrum.sk/ niečo vyberieš z časti Doručovanie a odosielanie pošty na konci bude "Našli ste, čo ste hľadali?" dáš "Nie, nenašiel" a postupne sa dopracuješ ku kontaktnému formuláru.
ano, toto pozorujem uz dlhsiu dobu. Pre gmail su maily z centrumu asi nedoveryhodne a nepusta ich a to najma na adresy, ktore su premna nove, nemam ich v kontaktoch a neprisla mi od nich este sprava - cize ten gmail kontaktujem ako prva ja (mam z toho ten dojem), takze si davam uz pozor, co z neho posielam, resp, ten centrum uz radsej ani nepouzivam.
@maranco Presne takto som to skúšala niekoľko krát a nikdy nešlo a teraz som sa konečne zázrakom dostala ku kontaktnému formuláru a napísala im o probléme. Po odoslaní, kde som uviedla nový (alternatívny) mail mi prišla automatická správa, že mail nie je doručený. Takže žiadna technická podpora neexistuje. Ale ako čítam, zrejme to bude problém u viacerých, resp. paušálny problém. Ako dosť ma to hnevá, lebo na mailoch fungujem dosť hodne....
@macatt pozri si tie vrátené maily čo sa v nich píše,
Pravdepodobne niekto zistil tvoje heslo do emailu a zneužil ho na rozosielanie spamu.
Tak si najskôr zmeň heslo do mailu.
To sa stáva najčastejšie ak rovnaké heslo aké máš do mailu používaš všade, stačí potom napadnúť slabo zabezpečený e-shop a tam získajú tvoj mail aj heslo, ktoré potom zneužijú.
@lulu96 skús sa prihlásiť cez https://user.centrum.sk/ ak nejde obnov si heslo cez https://heslo.centrum.sk/
Heslá nemáš niekde zapísané? Treba si ich vždy ukladať na bezpečné miesto.
ahojte, prisiel niekomu mail - ze bol hacknuty jeho mail? centrum.sk??? mne ano a maju moje aktualne heslo? mate niekto podobny problem,,,,myslim si ze je to blbost, no to heslo,,,odkiaľ ho maju? to muselo odcudzit udaje prihlasovacie priamo centrum,,,,mate niekto nieco podobne????
@majuskaemka Ahojček , ja sa tiež nemôžem prihlásiť ale 3 dni , dávam správne heslo a nepustí ma to , potom mi to dá na kontrolnú otázku , že prezývka ale ja som to tam nezadávala ani žiadnu som nikdy nemala . Neviem sa tam dostať. Ani neviem ako to bloknuť. Centrum pomoci o ničom stále Vás to dá na prezývku , ktorú som nezadávala .Pripadá mi to , že sa mi tam niekto dostal a zmenil mi heslo a kontrolnú otázku .Poradíte ako sa dostať do vlastného emailu ...?
@inka5511 veru neviem, my mame problem s mamininim takto, nedostanem sa a pyta sa ma to na oblubenu herecku? nič take som nikdy nikam nezadavala,,,ten mail som jej robila ja, kvoli zdravotke,,,a teraz sa tam nesotanem,,,,, takze tiez cele zle,,,,treba odist prec z centrum
ani mne nesiel centrum istu dobu, ale dnes som skusala a vsetko ide v pohodke. skusaj este v priebehu dna, neviem, uvidis. ale akoze absolutne netusim, cim to je, zrejme oni tam maju volaku chybu, mozno z technickych pricin, ktovie.