Máte aj vy problém s emailom na centrum.sk?

waitinka7
12. apr 2023

Ahojte, asi 2 týždne som spozorovala, že mi neodosiela maily, ktoré odosielam na gmail.com z mojej schránky na centrume. Teraz neviem, či je to len "môj" problém, alebo problém všeobecne. A snažila som sa nájsť nejaký kontakt na centrum pomoci pre "centrum" no nič som nenašla. Ďakujem.

sweetyna
12. apr 2023

ani mne nesiel centrum istu dobu, ale dnes som skusala a vsetko ide v pohodke. skusaj este v priebehu dna, neviem, uvidis. ale akoze absolutne netusim, cim to je, zrejme oni tam maju volaku chybu, mozno z technickych pricin, ktovie.

maranco
12. apr 2023

@waitinka7 na stránke https://pomoc.centrum.sk/ niečo vyberieš z časti Doručovanie a odosielanie pošty na konci bude "Našli ste, čo ste hľadali?" dáš "Nie, nenašiel" a postupne sa dopracuješ ku kontaktnému formuláru.

waitinka7
autor
12. apr 2023

@maranco áno, presne takto som to skúšala, no nikde som sa týmto spôsobom nedopracovala, neposunulo ma to nikam....žiadna možnosť niekomu napísať, dovolať sa a podobne.

hradnapani
12. apr 2023

ano, toto pozorujem uz dlhsiu dobu. Pre gmail su maily z centrumu asi nedoveryhodne a nepusta ich a to najma na adresy, ktore su premna nove, nemam ich v kontaktoch a neprisla mi od nich este sprava - cize ten gmail kontaktujem ako prva ja (mam z toho ten dojem), takze si davam uz pozor, co z neho posielam, resp, ten centrum uz radsej ani nepouzivam.

maranco
12. apr 2023

@waitinka7 pokračuješ
Kontaktný formulár
Vyberte poskytovateľa vášho e-mailu:
Centrum
Váš problém spadá po kategóriu:
Doručovanie a odosielanie pošty
Prihlásiš sa a máš formulár.

zalka
12. apr 2023

@waitinka7 no ja som dnes skúšala posielať na gmail mail z centrum.cz a neodoslalo mi to, posielala som v maily link a plus prnt scrn jednej zmluvy ... a neprešlo, prekvapilo ma to, lebo doteraz som problém nevidela.

waitinka7
autor
12. apr 2023

@maranco Presne takto som to skúšala niekoľko krát a nikdy nešlo a teraz som sa konečne zázrakom dostala ku kontaktnému formuláru a napísala im o probléme. Po odoslaní, kde som uviedla nový (alternatívny) mail mi prišla automatická správa, že mail nie je doručený. Takže žiadna technická podpora neexistuje. Ale ako čítam, zrejme to bude problém u viacerých, resp. paušálny problém. Ako dosť ma to hnevá, lebo na mailoch fungujem dosť hodne....

zalka
12. apr 2023

@waitinka7 no ja nebyť teba a tvojej témy si ani neuvedomím, že to môže byť globálnejší problém a o to horšie, že som s centrum.cz komunikovala zo zahraničím ... a lepšie je komunikovať cez jednu adresu ako cez kopec dalších ... no hádam to dajú do kopy ...

lejllamt
12. apr 2023

@waitinka7 mňa toto trápilo už pred rokmi....tak som si spravilia iný.... chvalabohu...kto vie, o čo všetko by som prišla

macatt
12. apr 2023

Ahojte, no mne každú minútu, alebo aj 3 za minútu chodia takéto maily, dávam ich do spamu, aj som ich označila ako spam a chodia mi už 3 dni vkuse, skúšala som odpísať na mail a vyskočilo mi, že dnes už mám vyčerpanú možnosť odosielania mailov😇 pomoooc🙏🏼

maranco
12. apr 2023

@macatt pozri si tie vrátené maily čo sa v nich píše,
Pravdepodobne niekto zistil tvoje heslo do emailu a zneužil ho na rozosielanie spamu.
Tak si najskôr zmeň heslo do mailu.

To sa stáva najčastejšie ak rovnaké heslo aké máš do mailu používaš všade, stačí potom napadnúť slabo zabezpečený e-shop a tam získajú tvoj mail aj heslo, ktoré potom zneužijú.

macatt
12. apr 2023

@maranco Ok, ďakujem moc💚❤️

macatt
12. apr 2023

@maranco áno, píšu, že systém moje odoslané maily vyhodnotil ako spam..

lulu96
19. júl 2023

@maranco nefunguje to vôbec...už týždeň som na nervy,neviem sa dostať na FB a heslo mi posielajú na centrum.sk...kde už vôbec heslo neviem ...som zúfalá...vie mi niekto poradiť prosím?

maranco
19. júl 2023

@lulu96 skús sa prihlásiť cez https://user.centrum.sk/ ak nejde obnov si heslo cez https://heslo.centrum.sk/
Heslá nemáš niekde zapísané? Treba si ich vždy ukladať na bezpečné miesto.

macatt
20. júl 2023

@lulu96 no ak ťa to pustí napr cez face ID a zmeníš heslo, treba si v heslách tiež urobiť zmenu hesla.. ja som sa tiež tak motala, heslo som si nepamätala a potom ma to nejak pustilo a následne som to zmenila tam a už ma prihlasovalo cez face ID automaticky

macatt
20. júl 2023
majuskaemka
12. feb 2024

ahojte, prisiel niekomu mail - ze bol hacknuty jeho mail? centrum.sk??? mne ano a maju moje aktualne heslo? mate niekto podobny problem,,,,myslim si ze je to blbost, no to heslo,,,odkiaľ ho maju? to muselo odcudzit udaje prihlasovacie priamo centrum,,,,mate niekto nieco podobne????

inka5511
28. feb 2024

@majuskaemka Ahojček , ja sa tiež nemôžem prihlásiť ale 3 dni , dávam správne heslo a nepustí ma to , potom mi to dá na kontrolnú otázku , že prezývka ale ja som to tam nezadávala ani žiadnu som nikdy nemala . Neviem sa tam dostať. Ani neviem ako to bloknuť. Centrum pomoci o ničom stále Vás to dá na prezývku , ktorú som nezadávala .Pripadá mi to , že sa mi tam niekto dostal a zmenil mi heslo a kontrolnú otázku .Poradíte ako sa dostať do vlastného emailu ...?

majuskaemka
28. feb 2024

@inka5511 veru neviem, my mame problem s mamininim takto, nedostanem sa a pyta sa ma to na oblubenu herecku? nič take som nikdy nikam nezadavala,,,ten mail som jej robila ja, kvoli zdravotke,,,a teraz sa tam nesotanem,,,,, takze tiez cele zle,,,,treba odist prec z centrum