Markíza Moda Italiana

29. apr 2024

Objednali ste si nieco od Moniky???Zvazujem kupu parfemu

rozculena
30. apr 2024

😂😂 tak aj sviečku priobjednaj

zmrzlinka2021
30. apr 2024

Nie, ale mám ju rada, sympatická baba. Jej móda však nie je môj štýl

autor
30. apr 2024

@rozculena ked nemas co poradit tak nepis😉😉😉

puertorico
30. apr 2024

daj potom vedieť, mne sa páčia jej veci , ale podľa mňa to predáva dosť draho ☹

syslik81
30. apr 2024

3/4 veci ma z aliexpresu akurat to vie dobre predat .. sviecku by som sa aj bala objednat ake svinstvo chemicke ma v sebe ... osobne by som od nej nebrala ani ponozky ...

melanta
30. apr 2024

Neobjednala by som si nič, väčšina vecí sú čínsky alebo iný šmejd, navyše vkus tak trochu sedlačina. Mne je osobne veľmi nesympatická prejavom, taká ukričaná teta z dediny. Ale biznisovo to robí dobre, funguje to.

autor
30. apr 2024

Dakujem za odpovede.
Vedeli by ste mi poradit nejaky tazsi parfem ? Kvalitny? Cenovo do 250e

vanilkovazmrzka
30. apr 2024

Priserna zena a priserny “styl”, takze dakujem nikdy

andaluzia12
30. apr 2024

Ten parfem Naseem oud sa v Dubaji v podnikovej predajni predáva za 12,5€!!!!

melanta
30. apr 2024

@andaluzia12 a to je tých 12 eur maloobchodná cena, ona to kupuje za nižšiu veľkoobchodnú a predáva za 100 eur. Ale veď o tom je takýto biznis.

autor
30. apr 2024

@andaluzia12 😵‍💫 dobra krava by som bola,keby som to kupila😆😆

mk22
30. apr 2024

Je toho plný internet, nuž biznis žena.
Nechápem ženy, ktoré si od nej parfém kúpia..

estellas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzulkika
30. apr 2024

@mk22 nechápem ani ja...rečami vie oblbnut....len mňa nie🤣

melanta
30. apr 2024

@mk22
@zuzulkika ja by som si nekúpila od nej ani kapesník, lebo je to drahý nevkus. Ale povedzme si, dobre to robí, pre tú určitú skupinu žien, ktoré toto žerú a že ich je evidentne dosť. Ako jednoducho sa dá zarábať.

macatt
30. apr 2024

Moja kamarátka objednala svojej sestre 2ks šaty, bol to taký šmejd, naozaj čínsky, umelina neforemná, že boli radi, že to môžu vrátiť🙏🏼 aj som ich videla a držala🙄

mk22
30. apr 2024

@melanta Véd to, že stále sa nájdu ženy, ktoré sú ochotné kúpiť nejakú "luxusnú" vôňu..fanynky,ktore jej to cele žerú..

inull5
30. apr 2024

ahoj, ja mam tento creed zelený, je to ťažká vôňa veľmi intenzívna. Nosím ho skôr výnimočne preto, isto nie na každý deň.. Mala ho na svojej svadbe aj princezná Kate.

syslik81
30. apr 2024

btw ten isty parfem na bazosi je za 40 .. som len namatkovo pozrela.. tak ak ho chces a vies ako vonia kupis inde za polovicu ..pripadne vygooglis este lepsiu vonu .. ja tieto orientalne nemusim alew sama pouzivam womanity parfume kt je tazsi ale skvely a stale zensky ...

luliu
30. apr 2024

@zmrzlinka2021 zvláštny vkus, keď ona ti je sympatická

lakebabe
30. apr 2024

Nie lebo tie veci chodí brat z talianska z tých najlacnejších predajni pre butiky a zodpovedá tomu aj kvalita. K parfemom sa radšej nevyjadrujem . A je mi ta preafektovana osoba vrcholné nesympaticka

rozculena
30. apr 2024

veď som ti poradila.....a hlavne to isté napíš aj ostatným,ktoré sa vyjadrili proti Mone 😂

autor
30. apr 2024

@inull5 dakujem krasne,pozriem si

bylinka25
1. máj 2024

@lakebabe Zobrala si mi z klávesnice, je to preafektovaná, hlučná žena, minule som ju pozerala v istej relácii o varení, teda viac o strápňovaní, hrala sa tam na veľkú paničku, koľko reštaurácií má pochodených, vraj robila na ambasáde niekde v Latinskej Amerike, robila skúšky, ako správne uložiť príbory na stole a keď varila ona, upiekla zemiačiky, spravila tri druhy omáčok, a hostia si sami grilovali mäso, ale ostatných kritizovala, až no.

lakebabe
1. máj 2024

@bylinka25 ja ju registrujem už pár rokov kedysi mi vybiehala na ig aj kamoška párkrát od nej objednala ešte som si zo začiatku myslela ze je len svojska ale čím viac ju vidno všade, tým viac mi ide na nervy

bylinka25
1. máj 2024

@lakebabe Veď to, žienka potrebuje byť stredobodom pozornosti, inak by sa zrútil svet.