Objednali ste si nieco od Moniky???Zvazujem kupu parfemu
Nie, ale mám ju rada, sympatická baba. Jej móda však nie je môj štýl
@rozculena ked nemas co poradit tak nepis😉😉😉
daj potom vedieť, mne sa páčia jej veci , ale podľa mňa to predáva dosť draho ☹
3/4 veci ma z aliexpresu akurat to vie dobre predat .. sviecku by som sa aj bala objednat ake svinstvo chemicke ma v sebe ... osobne by som od nej nebrala ani ponozky ...
Neobjednala by som si nič, väčšina vecí sú čínsky alebo iný šmejd, navyše vkus tak trochu sedlačina. Mne je osobne veľmi nesympatická prejavom, taká ukričaná teta z dediny. Ale biznisovo to robí dobre, funguje to.
Dakujem za odpovede.
Vedeli by ste mi poradit nejaky tazsi parfem ? Kvalitny? Cenovo do 250e
Priserna zena a priserny “styl”, takze dakujem nikdy
Ten parfem Naseem oud sa v Dubaji v podnikovej predajni predáva za 12,5€!!!!
@andaluzia12 a to je tých 12 eur maloobchodná cena, ona to kupuje za nižšiu veľkoobchodnú a predáva za 100 eur. Ale veď o tom je takýto biznis.
@andaluzia12 😵💫 dobra krava by som bola,keby som to kupila😆😆
Je toho plný internet, nuž biznis žena.
Nechápem ženy, ktoré si od nej parfém kúpia..
Moja kamarátka objednala svojej sestre 2ks šaty, bol to taký šmejd, naozaj čínsky, umelina neforemná, že boli radi, že to môžu vrátiť🙏🏼 aj som ich videla a držala🙄
btw ten isty parfem na bazosi je za 40 .. som len namatkovo pozrela.. tak ak ho chces a vies ako vonia kupis inde za polovicu ..pripadne vygooglis este lepsiu vonu .. ja tieto orientalne nemusim alew sama pouzivam womanity parfume kt je tazsi ale skvely a stale zensky ...
@zmrzlinka2021 zvláštny vkus, keď ona ti je sympatická
Nie lebo tie veci chodí brat z talianska z tých najlacnejších predajni pre butiky a zodpovedá tomu aj kvalita. K parfemom sa radšej nevyjadrujem . A je mi ta preafektovana osoba vrcholné nesympaticka
veď som ti poradila.....a hlavne to isté napíš aj ostatným,ktoré sa vyjadrili proti Mone 😂
@inull5 dakujem krasne,pozriem si
@lakebabe Zobrala si mi z klávesnice, je to preafektovaná, hlučná žena, minule som ju pozerala v istej relácii o varení, teda viac o strápňovaní, hrala sa tam na veľkú paničku, koľko reštaurácií má pochodených, vraj robila na ambasáde niekde v Latinskej Amerike, robila skúšky, ako správne uložiť príbory na stole a keď varila ona, upiekla zemiačiky, spravila tri druhy omáčok, a hostia si sami grilovali mäso, ale ostatných kritizovala, až no.
😂😂 tak aj sviečku priobjednaj