Mamba dnes dala storky o tom, ako nejaká iná infuencerka mala oustrnu vodu celý čas počas toho ako propagovala odlišovať ktorý v konečnom dôsledku ani nefungoval
Viete mi povedať o kom bola reč? Aby som vedela koho nasledovať keby náhodou 😃
čo? Nejako som sa v tom stratil.
to je nejaky nahodny generator slov :D
boze ospravedlnujem sa všetkým za tie chyby písala som to v rýchlosti a nekontrolovala kedze mi dieta zacalo plakat ....myslim ze netreba hned uražať
ale hlavne ze si tu niekto hned vie zdvihnuť ego a kopnúť si.....
Dam ti dobru radu. Dieta ma prednost pred MK a aj ig
Zvykaj si. Takých je tu veľa
@viestta ved práve preto som to po sebe nečítala
tak si to nemusela odentrovat
Pisala o nele slovakovej
A aká bola otázka. Nemôžeš to napísať ešte raz?😁 opravené myslím
A už aj napíšeš čo sa vlastne pýtaš?
@kukulienka999
@lalenka33 pýta sa na jednu influencerku na IG, ktorá keď promovala odličovaciu penu tak po cely čas nechala zapnutú vodu v umývadle a plytvala ňou. Autorka len chcela vedieť kto to bol
uff, ja som myslela, ze je rec o nejakej ustnej vode, ktora nefungovala???
@evkano1402 ja som myslela, ze nejaka baba promovala nejaky odlicovac a pouzila ustnu vodu... No vyber si
bezohľadu na hocijakú osobnosť neuznávam žiadnem influencerky... každá jedna má za to zaplatené, takže nemyslím si, že tie recenzie sú objektívne... ale prečítaj si koľko berie taká plačková za to, že sa odfotí s nejakou somarinou... za rok toľko nezarobíš..
ja si tiež teraz môžem odfotiť doma, že jem jahodové trubičky a chudnem z nich, každému odporúčam a už som akože influencerka... omg.. kam to spejeme
@sasitimi17 ďakujem, ani na som nevedela vôbec o čom je rec. Len tak zo zaujímavosti. Ďakujem 😊
@kukulienka999 no hej pani to napísala trochu nezrozumiteľne, ja mambu sledujem preto som vedela o čom je reč 🙂
@dianadd dakujem 🙂
mozno by si si mala najprv precitat, co niekde uverejnis, lebo to nema hlavu ani patu