Pozerate? Ked sa Eva s Martinom poznaju tak strasne dlho, ako je mozne, ze ona nevedela ako Lucia vyzera a on zas nevedel, ze ma Eva brata?
A potom ta mama Nadi, cele roky ju nestretli 🤷
Scenaristi to nejak nedomysleli. A viem, ze to je podla zahranicnej predlohy
nesledujem ale logiku vo filmoch a seriáloch nehľadaj. Treba zaujať diváka a ten niekedy len bezducho pozerá dej a nerozmýšľa že a v skutočnosti by to tak asi nemohlo byť.
@kvetinka75 ja som zase patrac a prave taketo suvislosti v tom hladam
To aj niekto pozera????😳
@stanulienkat nie nepozera, preto sa tu na to pyta🙂 podla mna je to super oddychovka. Mna zas asi nebavia veci, ktore bavia vas a je to vporiadku🤗
Mne pride, ze to proste tajila, nehovorila o tom atd. V mojom okoli napr vela ludi nevie, ze nemam mamu🤷🏼♀️ a kedze jej brat bol od strednej vo vazeni a oni su od vysky kamosi, tak je to podla mna ok. Tiez by som nechodila za kamosmi a nehovorila, ze ahojte mam brata a je vo vazeni. A este uvidime za akych okolnosti to bolo a kde je pravda. Ci ho nakoniec nezabila ona a nezvalila to nanho. A ako myslite to s mamou Nadi? 🤗
Lebo sa mohli poznať na škole a potom roky spolu neboli...až v zamestnaní Inak som si myslela, že ten brat bol jej ex manžel a obrala ho o peniaze nečakala som, že to bude brat
@zuza265 ved ta podnikatelka, co ju hra Dzurikova, to je isto jej mama a pri tom poziari neumrela
Ano jasne, len som to nepochopila 🤗 podla mna uvidime, ze sa to cele nejak vysvetli objasni. Preto to tam este nie je povedane narovinu
Ja zas keď to pozerám a dávajú Martinov dom z vonka krásny rovná strecha, a potom idú do Hankinej izby a tam sedlová strecha zo strešným oknom, u deda Eda tiež 😀 Je to domotané celé aj ten predaj reštaurácie, kúpiť ho chce tá ich mama, bohvie či im chce pomôcť z dlhov či sa potom chce ukázať keď už to bude vlastniť ...
@michaela412 ty si detailistka🙂
Mne sa páči, že sú po škole mladí ...jeden mega vila, druhý jazdí na Porsche kto vie čo by mladí lekári na to povedali🙂ale príjemny seriál
@michaela412 aj toto som si veru vsimla, s tym domom 😆
@luccija a zase lekar, co ma extra otca, ten nema ani najom.
Ale zase, on je tam len lekar a ti dvaja s Evou, ti tu kliniku vlastnia.
Jaj to som nevedela som myslela, že iba ona je majiteľka veľa dielov mi ubehlo
A ešte je zaujímavé, že minule koľko oslavovali vznik nemocnice? 2či 3roky a už zarábajú milióny 🙂 ale zas zdravotníctvo vynáša dobre 🙂
@stanulienkat ti jednoduchsi ano
@stanulienkat to ja tiež nechápem... Zabitý čas a mozgové bunky
@zmrzlinka2021
@guliver19
@stanulienkat
Veru, tak tu nezabijajte cas, vy premudrele 😉
Ja to sledujem, ako oddychovku. Tiež som si všimla drobné nezrovnalosti, ale tak je to seriál, až takú logiku v tom nehľadám. 🙂
@zmrzlinka2021 pre mna napriklad je zabity cas komentovat nieco co ma nebavi🙂 to mi hlava tiez neberie
@zmrzlinka2021 na jednej strane to chápem, človek potrebuje vypnúť a oddýchnuť si pri niečom nenáročnom, kde netreba riešiť, hlavne svoje problémy, rozmýšlať, len pozerať a oddychovať.. Na 2. strane, radšej sa venujem niečomu, čo mi niečo dá ako len tak premrhať čas pred seriálom z ktorého nič nemám.
@kvetinka75 ja napr pri tom pracujem, robim domace prace alebo tvorim… a nemyslim, ze som nejaka “jednoduchsia” ako tu bolo spomenute… multitasking🙃
@zuza265 veď to ani také veci nekomentujem
@kvetinka75 pozerá to moja svokra, tie retardovane slovenské seriály. Párkrát keď som bola u nej a chcela to dopozerať, pozerala som s ňou a čo seriál, to chujovina. Dej o ničom, dialógy ako z mexickej telenovely... Podľa mňa toto pozeravaju unudeni ľudia, nepracujúci, bez konickov, záujmov... My s drahým radšej dáme kino, divadlo, ale počúvame podcasty...
@zmrzlinka2021 vela ludi, co ma narocnu psychicku pracu (nehovorim ze kazdy) si pozrie prave totalnu oddychovku, lebo potrebuje vypnut hlavu. Napr aj reality show a podobne. A ja to tak mam napr s tymto serialom. Mam konicky, mam zaujmy, mam dieta, ale toto, ked ide dieta o 20:00 spat 40 min pre mna v kombinacii s niecim inym (konicek, domace prace, praca - jednoducha administrativa, maily). Naozaj sa necitim ani unudena ani nic. Nepozeram napriklad sport a politicke relacie a televizne noviny a podla mna to pozera rozna zmeska ludi a som s tym ok
@zuza265 a prečo si radšej nezacvicis? Ja mám veľmi náročnú práce po psychickej stránke, a na vyprázdnenie hlavy dať si napr Jany landl, no ideál. Prípadne si pustiť dobrý podcast, včera som počúvala s Milan bez mapy o Čile. Tie seriály nieže nemajú podľa mňa žiadnu pridanú hodnotu, ale ešte debilizuju ľudí. Nepoviem raz za čas pozrieť aj blobovinu, ale päťkrát do týždňa?
@zmrzlinka2021 prečo jej niečo vnucujes?ty cvic ona nech pozerá seriál.Neviem prečo si presadzujeme svoje?a do kina, divadla asi nechodite 3x do tyzdna
@zmrzlinka2021 cvicim 5x tyzdenne kazde rano … priatel je trener. A teda aj konik je dost zvlastna platforma… ale napr ja nechodim niekde do prispevku, ktory ma nebavi a netyka sa ma presviedcat ludi, ze je to hlupost a mali by robit nieco ine. Citam hodnotnu literaturu a aj prispevky (bohuzial pocuvanie podkastov ma nezaujalo, radsej citam blog). Ludi debilizuju rozne veci… a myslim, ze prizemnost cloveka sa nehodnoti na zaklade nejakeho serialu, ktory si pozrie v oddychovom case
@zuza265 nepredsviecam, len nechápem.
Hej no, viac veci tam nedava uplne zmysel, ale nevadi. Aj tak to radi pozerame, je to taka oddychovka 🙂