Ahojte,nemate niekto skusenost s Magentou 1 v Telekome? Skupina je zalozena, spravca je pausal od Telekomu a chce darovat data inemu cislu v Telekome (Predplatenka), ktore je tiez clenom skupiny. V aplikacii od Telekomu vsak svieti iba moznost prijimania dat pri oboch cislach, neviem tam najst moznost data od pausala darovat.
Ja mam pausal a kazdy mesiac viem darovat data mame, ktora ma predplatenku. Ja mam pausal t32.
@mistymay33 a kde to prosim najdes v apke? mne pri oboch cislach ukazuje len prijimanie dat, nie je tam moznost darovat data....a pritom ide o pausal,z ktoreho je mozne darovat data
@lenkasarka praveze z tohto pausalu by sa mali darovat data....nerozumiem tomu
Ja to mám tak že keď rozkliknnem svoj paušál tak tam mám darovať dáta. Skús zavolať do telekomu skôr ti poradia
@mistymay33 zmaz to máš tam tc
@mistymay33 aj za to treba platit ci to stiahne iba virtualny kredit, dakujem
@gia88 netreba za to platiť,
Prosim vas a ako tam teraz pridam viac clenov? Mam tam iba 1 a mala som tam 3 :( Dakujem
@gia88 teraz uz nijako. Mozes tam pridavat iba sluzby, ktore su registrovane na tvoje rodne cislo alebo ICO.
Decka majú predplatený na moje rod.cislo a tie služby sa mi tam nezobrazuje....takže nie sú už v skupine?
@majuska111 teraz to úplne pomenili a ja s nimi končím. Už má riadne nahnevali
@lenkasarka nápodobne! Úplne zle
@ataz budúci mesiac mi konci viazanosť na dve čísla a magio a balim to u nich. To čo mi ponúkli zrazu neplatí, ale 3 C týždenne mi volať toto dokážu. Strašne som vytočená aj keď tí operátori za to samozrejme nemôžu.
Asi záleží aký máš paušál. Ja darovať môžem,ale dcéra nie. Mame rozdielne paušály