Má zmysel predaj cez bazár vzhľadom k výške poštovného?

3. jan 2025

Myslíte, že má ešte vôbec zmysel tu bazár vzhľadom k výške poštovného ????

katkaseiner
3. jan 2025

tiez som sa nad tym pozastavila... tiez netusim ci v..... pojde, kedze k akejkolvek nizkej cene ked priratas postovne, tak si to rovno mozes kupit v obchode - vyskusat, pozriet, a este hadam aj vratit ked sa ti to nebude pacit

autor
3. jan 2025

@katkaseiner veď to... zbytočná strata času s inzerciou

autor
3. jan 2025

Opäť sa bude zvyšovať množstvo textilu na skladke

adaam
3. jan 2025

jedine osobný odber, ale ja predpokladám, že pôjde hore aj cena nového oblečenia.

taktotedanie
3. jan 2025

Neviem fakt
O nejske centy je lacnejsie bud packeta alebo podanie len e harok ale citala som diskusiu na fb kde sa vyjadrovala nejaka postarka co robi za priehradkou ze sa to da poslat aj obycajne za menej tak neviem ze vraj len chcu zarobit a ze treba najst postu kde su ochotni ale tak zase kto ma cas hladat ochotnu postu ktora to posle a zase ak ma niekto len jednu moznost v dedine kde je len jedna pobocka to tazko

zuzuliennka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nynia
3. jan 2025

Ja teda cez bazár ani V nič nekupujem a zmysel budú mať podľa mňa buď balíčky oblečenia/kníh nie po 1ks a hodnotnejšie veci, ktoré aj používané/rozbalené aj s poštovným sa viac oplatia ako z obchodu.

janinah
3. jan 2025

Treba podporiť a viac rozvinúť miestne bazary s osobným odberom.Mame aj tu také skupiny.

saxana000
3. jan 2025

Uz roky predavam a kupujem len baliky a mixy.po jednom pyzame by som to nefotila.ani pre.jedno euro na postu nechodila.ak si objednam balik obleceniana celu sezonu za 20e uz tie 3e ma nezabiju..ale za tricko je to fakt vela.potom uz radsej hlafam v okololi ode je mozny osobny odber alebo kupim rovno v obchode

lenkahvh
3. jan 2025

naco taketo vykriky do prazdna, kto chce, bude predavat, ak bude uspesny, preda, ak nie, ponizi cenu, alebo to daruje, hodi do Humany, da cez podaj dalej, zanesie do charity, do noclaharne atd
kde je dopyt, tam bude ponuka, niekoho neodradi ani postovne, ak bude chciet tu konkretnu vec
ale ano, treba to pekne nafotit, dat primeranu cenu a venovat sa tomu, kto na to nema cas a chut, tak to nerobi
a nie je to pravda, ze si kupi clovek nove za rovnaku sumu, to je nezmysel - ja som predala viackrat lyziarsku bundu v perfektnom stave za zlomok ceny, nova stala 90 eur, takze nie, nekupi si ta zena taku bundu pre syna za 20 eur. ale stalo mi to za to sa tomu venovat, a myslim, ze obe strany boli spokojne

autor
3. jan 2025

@lenkahvh neviem o akých vykrikoch píšeš.. normálna diskusia. Veď nemusíš komentovať.

mameha7
3. jan 2025

No podla mňa sa oplatia drahé veci. Ja si tak kupujem značkové nosené šaty, ktoré by ma nové vyšli 200-300€. Cez bazár ich predajú za zlomkovú cenu. Minule som si kúpila nádherný teplý čierny pravý líščí kožuch z druhej ruky iba za 100€.

lenkahvh
3. jan 2025

to, ako vyzera ten tvoj post: Myslíte, že má ešte vôbec zmysel tu bazár vzhľadom k výške poštovného ????
4 otazniky pre mna uz su volanim o pomoc 🙂 ale niekto je rad teatralny, beriem

klementinka58
3. jan 2025

ja tiez kupujem tu cez bazar len drahe veci, ktorych povodna cena bola vysoka...a mam este podmienku, ze to musi vyzerat top. Tak som kupila synovi kombinezu na zimu za 50e, znackovu bundu za 25e, moon boot za 10e ale vyzerali ako nove... inak klasicke oblecenie bezne svetre, nohavice a pod nekupujem cez bazar.

klementinka58
3. jan 2025

@lenkahvh lebo niektore zeny to tu maju ako zarobkovu cinnost, ked vidim, ze ma nahodenych 5423 inzeratov niekto...takymto sa vyhybam...

autor
3. jan 2025

@lenkahvh moja zlatá to zmenil admin

autor
3. jan 2025

@lenkahvh takže sťažujú sa jemu na otázniky, keď ťa irituju

lenkahvh
3. jan 2025

@klementinka58 obcas vidim nafotene 85 x mini ponožky pre dieťa zjavne nosené, za pár 26 centov a podobne bludy, takže to sa potom asi čudujú, že to nepredajú, áno
ved preto pisem, ze treba selektovat, čo a za kolko, a nie paušalizovať, ale tak tuto nemá zmysel diskutovať ďalej

klementinka58
3. jan 2025

tak v texte admin asi otazniky nezmenil 🙂

autor
3. jan 2025

@klementinka58 každý má iný štýl písania, žeby ???? Ale zase len kurník sa tu zišiel... pekný zvyšok dňa

klementinka58
3. jan 2025

@lenkahvh ja uz mam v oku mamicky, ktore maju dobre veci. Vacsinou Bratislavcanky a zapadne slovensko, tie zrejme nakupili vela a deti nevynosili. Najmenej som bola spokojna s mamickami s vychodu, oblecenie z cinaku, prip. ak znackove tak veelmi znicene, obnosene a cena dost vysoka......

senta_sofia
3. jan 2025

Oplati sa, ak si kupujuca vezme viac veci, v podstate do 5kg da da poslat balik za 3,90. Zakape predaj kusovych veci.

221girl
3. jan 2025

@lenkahvh mne sa čoraz častejšie stáva, že berie jedná osôbka niekoľko veci naraz. Za mňa je lepšie dať nízke ceny a urobí si balík sama + prípadne sa dohodneme na zľave alebo že zaplatím poštovné ako robiť balíky, kde by museli brať veci aj ktoré nechcú, prípadne im pozamieňam kusy za iné keď mám balík. Tento mesiac som tak predala naraz 12 knižiek alebo 19kusov oblečenia. Pri tom oblečení sme sa napríklad dohodli, že poštovné šlo na mňa, takže za mňa sa stále oplatí. Ja najčastejšie na bazári kupujem knihy, to sú neporovnateľné ceny aj keď je pošta drahšia ako kniha sa to oplatí

monikazs
3. jan 2025

@mameha7 odkial objednavas? Dakujem

heln
3. jan 2025

tak ale bazar nie je len o obleceni. aj ked tu bazar nevyuzivam, kupujem a predavam cez aplikaciu. neznasam dohadovanie sa o osobnom odbere a na postu dobrovolne nejdem, ked nemusim.

maranco
3. jan 2025

@senta_sofia * v podstate do 5kg da da poslat balik za 3,90. *
Za 3.10€ je balík na poštu

senta_sofia
3. jan 2025

@maranco len to by museli ludia vyuzivat EPH

maranco
3. jan 2025

@senta_sofia tak človek kto má internet že dokáže dať inzerát na net, snáď nebude vypisovať balíkovú sprievodku ručne, ale vypíše ju v aplikácii alebo cez PC na webe

vanilkovazmrzka
3. jan 2025

Napriklad v zelenej apke sa mi zda ze sa vyska postovneho nezmenila.
A stale moze spredavat serie viacerych kuskov, ked di niekto kupi 5 veci tak to jedno postovne nie je tske strasne