Zdravím. Dnes som išla na Lunzo, ešte som vtedy netušila, že to je podvodná stránka, dala som si do košíka tovar a napísala svoju adresu, stlačila som pokračovať a čakala som, že tam bude ešte niečo, či chcem tú objednávku naozaj potvrdiť, ale nestalo sa tak a hneď mi prišlo na email, že moja objednávka bola prijatá. A pritom som ten tovar ani nechcela zakúpiť. Možno si poviete, že prečo si tam písala adresu, keď aj tak si tovar nechcela, poviem vám tak, sama neviem 🤣 Prišiel mi teda email, že moja objednávka bola prijatá a pár minút na to aj číslo účtu kde mám peniaze zaslať. Nič som nezaplatila a ani nemienim, budú mi teraz písať stále emaily, že nech zaplatím? Alebo mi nebodaj balík dodajú a budú sa mi vyhrážať, že keď nezaplatím, že spravia to a to? Dosť ma to znervóznilo, chcela by som objednávku stornovať no neviem ako. Ako vravím nezaplatila som, takže strata peňazí nehrozí, len sa bojím, že sa budú dožadovať zaplatenia. Máte alebo mali ste podobný problém? Či máte skúsenosti?
@jaond19 ďakujem moc za odpoveď, len som počula, že niektorí ľudia to mali tak, že tiež nezaplatili a dostali emaily, že nech rýchlo zaplatia. Radšej som si preverila, lebo sa mi ešte nestalo aby sa ma na eshope nespýtali či naozaj chcem potvrdiť objednávku, a tu sa to stalo, tak sa mi to hneď nezdalo
@andy1789 a preco tam nezavolas a nezrusis objednavku? Ved ju este nezacali vybavovat, takze mas na to plne pravo
staci aj napisat mail. ked uz chces byt velmi korektna. ze rusis objednavku a tovar neuhradis.
Na Tejto stranke som zial chamtivo nakupila aj ja .... videla som boty za 10€ poslala peniaze az neskor som si precitala recenzie o podvodnikoch .... Topanky som objednala vo februari aj som im
Pisala vyhrazne spravy v aprili ze su podvonici a budem to riesit inou cestou no vzdy ma uistovali ze moj tovar dojde... Dosiel v septembri ked som na tie boty zabudla😂Ale URCITE TAM NIC NEKUPUJ/TE nikdy:(
@andy1789 ja som odtiaľ objednávala viac krát je to čistý aliexpres. Všetko mi došlo ako malo ale normálne je to balík z Číny a chodí to ešte dlhšie ako z Ali. Už keď im trvalo dodanie dlho tak som tam písala, odpísali a dali možnosť buď vrátenia peňazí alebo mi teda expresne doručia tovar. Tovar doručili potom až dva krát. Odvtedy keď chcem nejaké také blbostičky hľadám na Ali a je to tam ešte ak lacnejšie.
Tak normálne tam napíšte mail, ale zas tak či tak to prepadne po čase.
Na ich stránke som nenašla ich telefónne číslo, našla som mail a napísala tam, že chcem objednávku stornovať, odpísal mi len ,,robot’’ že môj email bol priatý a že do 48 hodín sa mi niekto ozve. Tak sa aspoň ukáže, som naozaj zvedavá či mi odpíšu. Ale nerozumiem prečo eshop tohto štýlu jednoducho nezablokujú, v podstate je to podvodný eshop takže by to mali preveriť.
kupovala som tam par veci, všetko mi prišlo. Čakala som na to cca tri tyždne
a už sa niekomu stalo, žeby to neprišlo?
nedodaju nic, oni potrebuju mat na ucte tvoje peniaze aby spravili za to objednavku na aliexprese a zvysok si nechali. ked im platba nepride, normalne tvoju objednavku stornuju. lebo oni tovar nemaju, oni su len sprostredkovatelia.... to je teraz taka moda medzi "eshopmi". dobre ze si im nenaletela a preverila si potom co su zac....