Ahojte . Ak vy to máte tak že tam máte väčšinou ľudí čo poznáte z práce atď..ani si nepisete iba vás sledujú ,váš príbeh a ani lajk ani 💩
Tak som si dala svojich komu ukážem foto..
Dotyčný stretnem,ledva sa pozdravi čo to je bože
Nie. Mám tam iba tých, s ktorými si píšeme, komentujeme fotky, radíme a pod. 🤷♀️
?? :D mám asi zmysluplnejšie veci na práci, ako sledovať, kto mi dáva lajk na môj príbeh na facebooku.
a ty lajkujes a komentujes kazdu fotku kazdeho priatela ci znameho? ak sa ti nepaci vymaz ich -naco ich mas ... maj si len svoju rodinu ... fb nieje realita je to iba fb ... nie kazdy je zvedavy na usoplene decko na fb kt je fotene z kazdej strany -zlate pre mamicku ale nie pre ostatnych ... alebo preretusovana fotka a zbieranie lajkov za fejk krasu a potom ide po ulici a nespozna ta ...
Ved je len na tebe, co a koho mas na svojom FB. Ja sa rada pozriem na ludi napr.z mojej minulosti, ked daju fotky. Zhruba viem, kde ako a s kym ziju a to si s nimi nepisem.
Ach, je mi ťa ľúto, že tvoj život je tak prázdny, že musíš sledovať, kto ti dáva lajky. Fotky na FB nedávam roky, sem tam príbeh, ale nikdy nepozerám, kto ho videl, načo by som to robila?
Ani lajk? Facebook dost filtruje, co komu ukaze. Mne niektorych ludi uplne prestal ukazovat a ja sa len nahodou dozviem, ze davali nejaku peknu foto...
Ja som fb preto zrušila a pekne sa vyselektovali ludia, s niektorými som zostala v kontakte cez viber alebo whatsup, je to nakoniec oveľa príjemnejšie ako som čakala.
Zasnem nad tym ako moze byt niekto smutny z hovadin okolo facebooku a podobne ze nik nenapise spravu a nik neda ani like 🤦 pane boze....ja mam cely fb u prdele, mam tam ludi ktorych poznam aj rodinu, nemam tam meno ani priezvisko prave, nemam tam ani svoju foto lebo mi na somarinach okolo toho doslova a do pismena nezalezi a na podradnych lajkoch duplom ....u mna je zivot skratka o inom nie o virtualnej zakladni
Absolútne nechápem, ak ti niečo také vadí tak prečo proste nemáš len messneger a hotovo. Ten môžeš mať aj bez Fb a potom ťa takéto hlúposti ani nemusia trápiť
Ja mám na FB asi 50 priateľov. Je to blizka rodina, kamaráti a maminy spolužiakov mojich detí.
Ja nerozumiem tej móde, mať na FB napríklad 500 priateľov.
@liesik stále to menia, ale podľa mojich posledných info sa nedá založiť si messenger bez FB.
@travelllerka takisto, uz desat rokov . tie povrchnosti mi nechybaju.
Nepoužívam Facebook ani Instagram takže nemám takéto problémy😂
Ja občas pozriem co majú nového,,, ale z fb ich mam pár čo si zavoláme napíšeme,,, rešpektujú ze mesenger nemám 😊 cez PC si píšem z ostatnými občas
Ja som nikdy v živote nemala ani Facebook, ani Instagram, ani Messenger, ani TikTok a ani nič tomu podobné…
Nechápem nikoho, kto to má…Teda asi len ľudia, ktorí nemajú žiadne hobby, žiadne koníčky a nudia sa…
Mám tam aj známych z detstva a tak, ale n FB už roky nič nepridávam, takže ani nemajú čo sledovať 🤪
Ja som si Facebook zrušila a bolo to to najlepšie čo som mohla urobiť. Samá negativita, komentáre plné nenávisti, samé urážky, nadávky....k čomu to je? Nič mi to nedáva, nebuduje ma to.
Skutocni priatelia sa rozpravaju a stretavaju, nepisu si na facebooku (ak nie su samozrejme niekde na dovolenke 🙂). No a ti ostatni ma nezaujimaju...