LR Aloe vera shop - skúsenosť s dodávkou

angelinja
6. feb 2023

dobry den objednala osm si z firmy LR aloe vera shop eu produkt, do dnesneho dna mi neprisiel, vraj neobdrzali platbu, mate skusenosti?

gabika0825
6. feb 2023

@angelinja No podľa toho kedy si si to objednala lebo to nepíšeš. Tebe peniaze z úctu odišli? Môžeš sa ísť aj informovať do banky či im peniaze na účet boli už pripísané a aj kedy, oni ti to vedia povedať. Ak im peniaze prišli tak neviem ako s nimi komunikujes či cez mail alebo telefonicky, to nepíšeš tiež. Čiže im poslať doklad a napisat že peniaze by mali mat na úcte tak čakáš zásielku. Ak nebudú reagovať alebo nepošlú, pravdepodobne je to podvodna stránka. Ja osobne s tym nerobim, mala som iba skúsenosť s pár produktami ale ja som to objednavala vtedy cez jedno dievča čo s tym robilo priamo tu na Slovensku ona mi to poslala. To iste aj herbalife a mala som to na druhý deň u seba. Tak si mohla osloviť nejakú babu veľa teraz báb s tym robí aj tu na koniku sú určite nejaké.

angelinja
autor
6. feb 2023

@gabika0825 no peniaze odisli urcite..pytam sa preto ci ma niekto skusenost takto ze si sam objednaval, stranka sa mi zdala praveze v pohode...ano veru mala som radsej cez niekoho

gabika0825
6. feb 2023

@angelinja Väčšina ľudí si to objednáva cez niekoho kto s tým pracuje. Neviem či niekto bude mat skúsenosť ale ja by som im ešte skúsila zavolať a pripomenúť sa že stále nemáš zásielku. A treba si pozrieť dôkladne aj dátumy doručenia či to u nich netrvá dlhšie

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz