Ahojte. Máte niekto skúsenosť s touto stránkou? Hľadala som na nete, ale nič som nenašla. Chcem si odtiaľ objednať, ale tá stránka sa mi pre niečo nepozdáva. Kontakt je kdesi do Estónska.
@slniecko333333 * maju zamok pri nazve webu co je zaruka overenej webky *
to je omyl, to znamená len že majú zapnuté šifrovanie komunikácie na stránke medzi prehliadačom a servom, to si zadarmo zapnú v nastavení webhostingu
Dnes zámok chýba len vyslovene amatérom.
Na stránke im chýba adresa na vrátenie tovaru, poskytnú ju len mailom.
Doména livelybratislava.com vznikla 12/2022 registrátor z Toronta, vlastník domény ukrytý.
Doména kde uvádzajú mailový kontakt parislively.com vznikla v 11/2022.
Tam majú hrozné hodnotenie https://www.trustpilot.com/review/parislively.com
preklad
https://www-trustpilot-com.translate.goog/revie...
@maranco Aha, takze ten zamok ziadna zaruka 🤦🏻♀️ Nakolko mi to niekto nedavno takto vylozil… Dobre vediet. No, to vsetko co ste napisali potom… hovori za seba - neobjednavat. To uz radsej z aliexpresu 😂
@maranco No, ked som kukla ten tovar znova. Tak vacsina sa bude dat urcite aj na aliexprese… Sice aj tam nikdy nic nereklamujem ale nemaju problem vratit peniaze.
@slniecko333333
@maranco ďakujem za odpoveď. Nič som neobjednala, lebo to vyzerá podozrivo a nemám z toho dobrý pocit. Ďakujem za snahu pomôcť a poradiť. Pekné dni prajem 😊
@slniecko333333 kedysi dávno bol zámok a zelený riadok vedľa kladky (v tom zelenom riadku bol názov/skratka organizácie), to už boli platené certifikáty kde sa overovala organizácia, ale len spôsobom či existuje na danej adrese, či odpovedá cez zverejnené kontakty, ale potom to prehliadače začali skrývať a teraz je jeden druh kladky.
Všetky podvodné weby, "treba doplatiť clo"/zásielka nedoručená "doplniť ulicu" majú kladky 🙂
@evia13 Aj ja hladam recenzie, ze ci je spolahliva. No, maju zamok pri nazve webu co je zaruka overenej webky, kvalitny preklad tie tiez dobrym symbolom. Ale tiez idem najprv popozerat ako keby som mala potom problemy…