Lindex - podvodná stránka

17. jan 2024

Ano, nechala som sa obabrat, pritom stale nakupujem v lindexe, no asi som bola mimo alebo co a objednala som z anglickej stránky ktorá bola podvodná 🤦🏽‍♀️ poslali mi v maily aj cislo zásielky, ukazuje ze bola odoslaná z Číny, teraz je uz 15 dni v preprave a ukazuje ze je - SK international airport.... Viete mi poradiť ci to vobec pride ci co 🤦🏽‍♀️ kartu som zablokovala, 300 mailov poslala 🤷🏻‍♀️

chrobak7
17. jan 2024

Ako vieš, že bola podvodná? V Lindexe občas nakupujeme aj my a Lindex nemá slovenskú doménu (lindex.sk - také neexistuje). Ich internetovou doménou je Lindex.com v príslušnej lokálnej jazykovej verzii (pre Slovensko lindex.com/sk).

Nepamätám si, koľko trvala doprava, ale bolo to viac, než pri nákupe z nejakého sloveského e-shopu, lebo Lindex má distribúciu v zahraničí. Takže netreba robiť paniku, podľa mňa to dorazí.

Ak si registrovaná na stránke lindexu, tak sa prihlás do svojho účtu a tam si môžeš pozrieť, v akom stave je tvoja objednávka.

autor
17. jan 2024

Ja som písala aj na original lindex, tam mi napísali ze stránka je podvodna a ze mam to nahlásiť na polícii, a tu stránku uz nejde ani vyhľadať.. Lindex-eu.com 🤷🏻‍♀️🙈

chrobak7
17. jan 2024

Aha, tak potom to asi naozaj bola podvodná stránka. Lindex nemá lindex-eu,com, oni majú len lindex.com.

Dúfam, že to nebola veľká objednávka....

tinkavvv
17. jan 2024

Uz nic, len sa poucit. Kartu si zablokovala, to je hlavne. Pride ti nejaka blbost, ak vobec.

janaatn
24. jan 2024

Dobry vecer, mne sa stala taka ista vec 💆🏻‍♀️ Dnes mi bola zasielka dorucena, samozrejme prisla sprostost 🙈 boli ste aj na policii? Da sa s tym este nieco robit?

tinkavvv
24. jan 2024

@janaatn nic, len sa poucit do buducnosti. Snad si platobnu kartu uz zablokovala.

janaatn
24. jan 2024

@tinkavvv jasne, karta je zablokovana 🤷🏻‍♀️