Lidl - vrátenie tovaru

11. dec 2024

Ahojte nikde som sa nedočitala tak skúšam túto. Je možné tovar zakúpený cez eshop Lidl vrátiť aj na predajni?

janai1
11. dec 2024

🤣🤣🤣 a kde si to hľadala? Na stránke tesca? Lebo na stránke lidl shopu to uvedené majú

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
11. dec 2024

@lesiaoldi NIE a ani sa nikdy nedalo 😉

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
midka
11. dec 2024

jasne, ze nie,,, len postou spat...v ziadnej predajni ti, to nezoberu

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lesiaoldi
11. dec 2024

Vytlačila som faktúru na stránke lidlshop z môjho konta odniesla s pokazeným produktom. Tak dva roky dozadu. Možno aj tri. Mixér zobrali a zreklamovali..

e1i
11. dec 2024

@lesiaoldi reklamovat sa da. Vcera som reklamovala baterku do naradia. Spisu reklamaciu a do 30 dni sa vyjadria. Ale vratit sa neda len tak ze dosla som vratit.

pinkgirl
11. dec 2024

Tovar zakúpený cez Lidl eshop musíš vrátiť poštou na Lidl eshop. Na predajni sa dá tovar z eshopu len reklamovať.

e1i
11. dec 2024

@lesiaoldi len je rozdiel reklamacia a vratenie.

janai1
11. dec 2024

@lesiaoldi to fakt nechápeš aký je rozdiel medzi reklamovať a vrátiť? 🤨
Reklamácie na predajni možné sú, vrátenie nie

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wolf_
11. dec 2024

Nie, nedá. A fascinujú ma tie odpovede (tak všeobecne, nie len v tejto diskusii) typu "ja si myslím" v diskusiách, kde sa niekto pýta na fakty, nie názory.

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wolf_
12. dec 2024

@lesiaoldi a ja zas nechápem prečo si to zobrala tak útočne.. ale tak asi každý zo svojho pohľadu 🙂

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wolf_
12. dec 2024

@lesiaoldi ja som ťa neoznačila ani nespomenula, ešte som aj napísala že to myslím všeobecne, nie len tu v tejto konkrétnej diskusii.. "baviť" so mnou, ako si napísala, si sa začala ty. V každom prípade, ak sa to teba osobne nejak dotklo, tak sa úprimne ospravedlňujem. Nebolo to útočne, aj keď zjavne ty si to tak pochopila. Pekný deň...

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wolf_
12. dec 2024

@lesiaoldi bolo to mierené presne tak ako som napísala - všeobecne a zároveň aj v tejto konkrétnej v diskusii. K čomu sa mám akože priznávať? Veď každý kto vie čítať vidí čo som napísala 🙂 Akurát to nebolo myslené ako útok. Čo si tak ty zjavne pochopila a vyrobila z toho kovbojku ako keby som ťa urazila až za hrob. Vravím no, každý zo svojho pohľadu. Ospravedlnila som sa za to ak si to ty pochopila ako útok - nebol. To je celé.

lesiaoldi
12. dec 2024

@wolf_ ok

lesiaoldi
12. dec 2024

@wolf_ útok možno nie, ale rypnutie trošku.ano:) a myslela.som.aby si sa priznala, že to bolo mierené na mňa. 🙂