Pozeráte? Čo z toho? Aký máte ho názor?
Ani jedno
Lets dance nuda; Na noze som videla jednu cast lebo bola o Stiavnici, no kedze tych stangastov a majitela restiky kazdy stiavnican pozna, tak to, co natocili bolo cele so scenarom.. tam to u mna aj skoncilo; Ruza pre nevestu ma neoslovila
Odpad …..nepozerám.
Ahoj, nepozerám to, telka ma veľmi nebaví, minule som ale zachytila asi 10 minút z toho Na nože a celkom ma zaujal ten koncept premeny či zmeny reštiky, keď je to teda reálne a nie podľa scenára 🤔
Ja pozerám, no len tak pri klasických domácich prácach, nie som nalepená na obrazovke, Let´s dance, to je pre mňa relax a Ruža pre nevestu, na tom sa dobre zabavím (na tých sliepkach ... neskutočné, čo ženy "dokážu").
No dnesny vyber uplne slaby.... Zvolila som Robina Hooda 😆
@cyberk prave tuto jedinu cast som pozerala= uz nikdy nebudem jest v restike - ak nepoznam/ nevidim kuchara. Ved to bola partia opilcov.☹
@cyberk ja ich síce nepoznám a teda neviem, či to bolo podľa scenáru, ale tú časť som videla a bolo jasné, že majiteľ je arogantný debil a tí dvaja akože kuchári sú pokročilí alkoholici. 😀 Čítala som si potom recenzie na google na ich reštiku/ penzión a tie reakcie majiteľa hovorili za všetko. S takým prejavom voči zákazníkom sa čudujem, že ešte neskrachovali. 😀
Let's Dance mám veľmi rada. Baví ma to.
Na nože si tiež pozriem, pretože ma vždy zaujíma tá premena reštaurácie a jedálneho lístka.
Ruža pre nevestu ma až tak neoslovila kvôli výberu žien, ktoré sú príliš dorobené plastikami a majú nevskusné správanie. Príde mi to trápne sa hentak "biť" o muža v telke. A ty autorka máš na to aký názor? 🙂
Nič nepozerám, ale že absolútne nič. Radšej čítam knihy alebo surfujem na nete vo voľnom čase.
@lalala94 Bolo bolo.. ale akoze to, ze on je arogantny a oni opilci je pravda 🤣 Marka v BS kazdy pozna.. nikto tam nechce robit s nim… preto nema navyber, co sa tyka zamestnancov :D dokonca jeho synovia tam robili, no im odmietol davat vyplatu, ze vsak naco aj 🫣🙈 zial jedine, co ma stastie, ze ma dost dobru lokalitu tej restiky, takze turisti tam budu chodit aj nadalej
pozerám na nože a je mi z toho nagrc čím tam kŕmia ľudí hlavne dnes čo bolo 😂 aj lets dance pokial nevypadnú gáborikovci tak budem pozerať len zas je to trápne ako pretláčajú valábika 🙈
Pozeram vsetko 🤣
Let's dance - pretacam len tance lebo tie keci okolo toho sa nedaju pocuvat podla mna. Durovcika by som uz davno poslala z tej show do ....het.
Ruza pre nevestu - proste sa na tom bavime so svagrinou😄😄
Na noze - pozriem si ak mam cas ale som si 100% ista ze je to nascenarovane. Neverim tomu obkukanemu formatu.
Ale co pozerat z toho ti neporadim😃 ked ani jedno neuvidis tak o nic neprides v zivote ale moooozno to Let's dance je take ze ok😊
Ja kukám všetko a nehanbím sa zato 🤣 lets dance si kuknem trošku sa pokocham 😉 ruža pre nevestu, to sa s mužom natom zabavame, máme tam známu 🤐🤣 a na nože super relácia, páči sa mi vidieť úspechy tých reštaurácii a som rada, že sa konečne niekto toho na SK chytil a snaží sa to nastaviť na nejakú úroveň. Povedzme si pravdu, gastro na Slovensku 0 bodov.
Nic z toho, pritom ked som bola mala vserky relacie som pozeravala. Neviem ci boli kvalitnejsie,alebo som len proste bola decko :D
Videla som minulý diel Ruže, ako nič moc, skôr ma bavilo Bez ruže, na tom som sa nasmiala. Krátke a celkom výstižné.
Ja pozeravam vsetko menovane, tiez sa za to nehanbim 😀 pre mna je to relax po psychicky narocnej praci 😀 Let's dance pretacam len na pary, ktorym po prvom kole fandim (Autner, Marcinkova, Farkasova, Krajciova), Na noze ma bavi vidiet realitu slovenskeho gastra. A Ruza, to si vyslovene sadneme s partiou chalanov a zabavame sa na tom 😀
vcera som videla par minut Na noze, ale ze by som to teraz zacala nejak pravidelne pozeravat, tak to nemozem povedat :D
My pozerávame doma Na nože, baví nás to, ako to majú reštaurácie, s čím sa potýkajú a aký býva v reštikách v kuchyni neskutočný bordel. A Ruža pre nevestu len s dcérou, muž sa zdekuje každý x radšej spať 😀D
Ja ani jedno..
Nie, nepozeram ani jedno, Pozeram bud dokumenty alebo kriminalky