Prečo sa Vanda polakova po covide nevrátila?
Nerozumeli si, on ju chcel vymenit.
@felycity to vazne? 😲
@janulka182 ma svojske maniere
Písali že už nepríde do konca súťaže tak asi to nebol covidlen na zopár dní preliecenia
Lebo si nerozumela s cimarrom
Mali vymenit jeho nie Vandu 😅
@elisabethka tiež nerozumiem či mi na Slovensku nemáme dosť hercov ,spevákov,športovcov atd ,keď sme museli trepať sem drevo z Kuby. A ešte ho tam aj markíza umelo drží.
@monillia Veru....nesympatické drevo...A myslím si, že manipulujú s výsledkami, lebo neverím, že Helena Krajčiová mala minule menej hlasov ako on.
@mandarinka555 mne je z toho veľmi smutno,hovoria ,že je to o sms ale neverím tomu.Rovnako sa mi zdá veľmi nespravodlivé keď tam nasadia niekoho kto sa v minulosti intenzívne venoval spoločenskému tancu ( Koleník a teraz Vratko). Tie prvé série mi prišli menej prespekulovano marketingove
@mandarinka555 ešte dodam nie je umenie keď to vyhrá niekto ako Koleník,ale obrovská poklona pred Heňou a jej tanečným partnerom
Mna tiez mrzi ta Vanda, lebo mi je velmi sympaticka a co ju sledujem,tak vyzera ze je naspat v NY.
Tak zas nezabudajme, ze je to show nie len sutaz, a preto tie marketingove tahy . 🙂 ale osial okolo cimara s hranie sa na mega hviezdu mi pride troska cez..cimaro sem cimaro tam ..
@felycity Ja som ani len netušila, kto to je...
Mňa mrzia profi tanečníci, na Slovensku máme skvelých profi tanečníkov a nerozumiem prečo sú tam, prečo neoslovili slovenských, v českej nebol ani jeden slovak
Nuž to sa musíš opýtať jej,ale asi nemala nervy na to poleno a jeho hviezdne maniere