Lelosi - doba dodania

foxsoul
23. apr 2024

Ahojte,

objednávali ste si v poslednej dobe z Lelosi? Ak áno, ako dlho trvalo kým vám prišiel tovar?

Ja som si prvýkrát objednávala ešte v novembri, keď boli výpredaje - objednala som 26.11. a prišli 4.12. (t.j. 9 dní), teraz som objednávala 11.4. a objednávka ešte stále nebola odoslaná, je to už 13 dní. Písala som mail, zatiaľ sa neozvali, tak som chcela vedieť ako sú na tom iní ľudia.

cookie29
23. apr 2024

Objednavala som 15-16.4. a dorucene 19.4. ak sa nemylim

ns994
23. apr 2024

Ja som uz velakrat od nich objednala a doba dodania bola vzdy cca tyzden. Ale nikdy nie pod tyzden..max tusim 9 dni

foxsoul
autor
23. apr 2024

@cookie29 tak to bolo mega rýchle, neviem potom kde je problém v mojej objednávke, možno na mňa zabudli

@ns994 ja som oba razy vychytala zatiaľ výpredaj alebo zľavy, takže som im dávala čas s tým že toho majú asi veľa

ns994
23. apr 2024

@foxsoul chapem.. no ja aj ked som objednala v zlave alebo akcii tak vzdy ten tyzden.. dokonca aj pred vianocami nemala som s nimi ziadny pruser zatial a to mam dost veci od nich aj mame som brala a podobne... aj ked som robila reklamaciu tak vsetko vporiadku...ale svagrina ta mala. Tovar jej tiež tusim niako nehodil pred vianocami a potom to poriesila nastastie

ns994
23. apr 2024

Po novom uz im hore na stranke ukazuje aj telefonne cislo na ktore ich mozes kontaktovat.. ked tak skus aj to