Legíny zo Shein či Temu

5. feb 2024

Ahojte, veľa báb si kupuje legíny zo Shein, vraj sú dobré. Chcem sa spýtať, kvalita Shein a Tému je rovnaka, podobna, či celé zle?
Poprosim reagovať len tie co mate skúsenosť a k téme. Vďaka.

lienkajanka1556
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viky_21
5. feb 2024

Ja mam 1 z temu za cca 12€. Zamna taka normalna kvalita. Ja som ich ale kupovala len tak na vonku ked idem so synom

autor
5. feb 2024

@viky_21 aj ja mam tak v plane, nie na nejaké cvičenie ale čisto na to, keď idem von, dat na seba legíny mikinu a ideš 😁

riesska123
5. feb 2024

Ja mám legíny len zo Shein nie tému. Ale vydržali mi, neroztrhli sa ani nič. Za mňa dobrá kvalita aj cena. Dobre sa v nich cítim. Možno na tvojom mieste ak by som nejaké objednala, pozriem najprv recenzie

mikasa_ackerman
5. feb 2024

Shein má oveľa lepšiu kvalitu ako temu, a to nepočitam do toho všetku kontroverziu, ktorá okolo temu je

autor
5. feb 2024

@mikasa_ackerman ze strhnu peniaze z účtu?

mikasa_ackerman
5. feb 2024

Strhávanie peňazí, branie súkromných informácii atď.

mima1608
5. feb 2024

Ocinova žena si akurát teraz objednala oblečko z temu, aj legíny. Minulý týždeň jej to prišlo a bola milo prekvapená kvalitou. Žiadne polyesterove umelé handry na dlážku ale kvalita porovnateľná s vecami z našich obchodov .. ja som sa, priznám sa, bála odtiaľ objednať oblečko, ale začínam to zvažovať, lebo tam majú jeden úžasný kardigan 🙊🙈

autor
5. feb 2024

@mima1608 ja rozmýšľam nad leginami, 4ks za 20e, tske vrubkove. Nie je to nič na cvičenie alebo tak, fskt len so synom do parku, po dome, a úprimne, zara legíny ci stradivarius sa hneď vyzmolkuju a presvitaju. Jedny stoja 15e😒🥴

mima1608
5. feb 2024

Autorka, myslím, že na to na čo ich potrebuješ by mohli byť fajn.

madeline1
5. feb 2024

So shein mam len dobre skusenosti, z temu som nekupovala, ale ani nebudem. O temu uz bolo aj v tv novinach, nie je to velmi bezpecna stranka o com svedcia aj velmi nizske ceny vpodstate toho isteho, co si mozes kupit i v sheine a je to i v sheine stale lacnejsie nez s realne trhovou cenou, pretoze kupujes priamo zo skladu. Na temu to mas uplne lacno, ale nieco za nieco, nebola by som si ista, ci platby cez temu su vzdy bezpecne.

autor
5. feb 2024

@madeline1 objednávala som len raz balony na oslavu, ale platila som cez internetovú kartu ci ako sa to vola.. Zo Shein som ešte neobjednávala, je to ako temu? Ze to príde do par dni?

madeline1
5. feb 2024

Do 7-10dni (vratane vikendov).