Zaujíma ma, aká je to kvalita oblečenia za tak nízku cenu? Aká je doba dodania, veľkosť sedí pri objednaní? Ďakujem
Podľa mňa v pohode, objednala som síce len raz babatkovske veci ale za tú cenu super a veľkostne sa mi zdalo väčšie ako next, ale to mi vyhovuje viac, radšej väčšie pre babo ako menšie 😊
Pat pat je oblecenie z ali
@amelie2017 ahaaa tak potom nic 🙂+
@scacchi aj ja som chcela objednat, ale vyskusala som dat fotku do ali vyhladavaca a vsetko, co som chcela mi tam naslo.
ja som tiez skusila objednat a za mna pomer cena/kvalita v pohode - skusila som vacsie schvalne, lebo pre novorodenca som si predsa len chcela byt ista kvalitou a bola som prijemne prekvapena a ze maju to iste na Ali mi je jedno - aj na Ali je 10x to iste a kvalita na skale od 0-10 a pri PatPat som si povedala,
ze vyskusam, kvalita okej - takze neskor malemu isto este nieco objednam, hlavne ked zacne relativne rychlo nicit veci :D
@scacchi vždy sú tam rozmery v cm. Treba podľa toho. Na bábätko mi to vcelku zatiaľ sedí podľa veku, ale ja objednávam vždy o 1 veľkosť väčšie dopredu.
Skolkarovi objednávam o jedno väčšiu vždy (lebo u nich 3-4r je napr 98, ale môj 4r ma 100cm a treba mu na 5-6 rokov kupovať tričká.
@amelie2017 áno, zrejme je z Ali...ale teda...ja aj z Ali občas niečo objednám a tam je to dosť hop alebo trop. Tu sú ako keby len overení dodávatelia a reálne fotky a recenzie. A hlavne je to aj dobre zabalené...z Ali mi vždy len handra pokrcena príde v sáčku alebo mi to zhabu na colnici 🤦♀️
Moja skúsenosť Ali VS Patpat...vyhráva jednoznacne Patpat. A tie ceny, keď kupujes akciové, sú ozaj smiešne. Na MDD som krpcovi po dve eurá krásne overaly nakúpila a staršiemu tričká mikiny tiež za pár supov
Áno ja objednávam pravidelne. Kvalita je niečo lepšie ako naše Pepco/Tesco, ja som spokojná. Pre deti v pohode. Kvalitou super a farby držia tak štandardne..záleží co kúpiš. Ja kupujem hlavne overaly. Zatiaľ som nebola nespokojná ani s jednou vecou.
Balík mi chodí behom 2 týždňov. Aj dnes čakám jeden. Môžem ti poslať fotky