Kúpa telefónu z mobilonline - skúsenosti

henra03
2. aug 2020

Dobrý večer chcela by som sa spýtať či niekto mate skúsenosť s nákupom telefónu zo stránky alebo z obchodu mobilonline...za odpovede vopred ďakujem

aduskalac
2. aug 2020

Ano ja som kupovala 2 krat a v pohode

mon2523
3. aug 2020

hej hej, podla mna sa nemas coho bat

samantimea
2. aug 2023

@henra03 určite nie,osobná veľmi zlá skúsenosť s týmito podvodníkmi

samantimea
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
samantimea
8. aug 2023

Pridávam link na tých podvodníkov.Nič u nich určite nekupujte.https://obchody.heureka.sk/mobilonline-sk/diskuse/

danielad9
10. dec 2024

@aduskalac ahoj, mam v plane kúpiť repasovany telefón cez mobilonline a neviem sa teda rozhodnúť po prečítaní komentárov tu. Neľutovala si kúpu vôbec nakoniec?

samantimea
10. dec 2024

@danielad9 ahoj, určite od mobilonline neodporúčam.Radšej z bazošu.O aký telefón máš záujem?

danielad9
10. dec 2024

@samantimea iphone. Aké zle skúsenosti s nimi máš?

aduskalac
10. dec 2024

Nie neľutovala ale ja som kúpila nový telefón nie repasovany

samantimea
12. dec 2024

@danielad9 V prípade reklamácie nemáš šancu uspieť.Vlastná skúsenosť.Neuznaná reklamácia po 3 mesiacoch čo sa telefón pokazil. Dôvod neodborný zásah z mojej strany.Načo by som si sama rozoberala a opravovala telefón v záruke? Jednoducho u mobilonline by som nekupovala ani kryt a nie to telefón.Vyššie som zanechala aj link a diskusia na týchto podvodníkov.Hlavne nečítajte recenzie,ktoré si píšu sami a všetci zamestnanci povinne.

samantimea
12. dec 2024

@samantimea A ešte som zabudla napísať, že som kupovala telefón nový, nie repasovany.