Ktorá je najlacnejšia satelitná TV na Slovensku?

paulinam99
5. nov 2022

Stojíme v rodine pred výberom poskytovateľa satelitnej TV.
Keďže TV máme skutočne len ako "doplnok", hľadáme iba a len podľa najnižšej ceny.

Našli sme:
Skylink Mini (štartovací balíček) za 6,90 €/mes
Antik SAt -Začiatok za 3,90 €/mes.

Máte s nimi skúsenosti ? Aké ?
Ktorý z tých dvoch riešení by ste si vybrali, ak by neboli na výber iné ešte lacnejšie možnosti ?

Ďakujem za odpovede

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liusa82
5. nov 2022

my máme skylink mini za 6,90 a je tam fakt vela staníc na výber.Vôbec tam nie sú v tej sume len tie stanice čo tam majú v popise ale ovela viac.Volakedy sme mali digi a tá bola ozaj o ničom.O polovičku menej programov ale cena raz tolká.Ja som so skylinkom spokojná.A plus ani nevypadáva to už ozaj musí byť.Tá sprostá digi trošku zapršalo alebo zahrmelo a už bolo po signáli.

zafir01
5. nov 2022

@paulinam99 mame antik.. Sky link sme zrušili po tom, ako sme v priebehu 4 rokov museli už tretí krát kupovať za vlastné, nový septobox, lebo si vymysleli, že ten starý, už je zastaraly.. U antiku sme Zaplatíli vždy 22 eur na 2 roky. Základný balík, a k tomu internet tv, teda množstvo kanálov šlo cez internet, archív.... Úplne to stačilo, k tomu máme netflix.
Teraz po novom to zdvihli (my máme ešte 1,5 roka zaplateného za staré ceny)
Výhoda, keď bolo treba vymeniť septobox, len prišiel kuriér a vymenil zadarmo starý za nový.. A tiež aj co sa tyka služieb. Co u sky linku sme nezažili.
Takže my sne s antikom spokojní.

niekto2hy
5. nov 2022

Zalezi aky mate prijimac,na kolko TV,na juznu stranu mate pristup,moznost namontovat parabolu...

liljana
5. nov 2022

Skylink. Mozte sharovat 5-ti. Jeden pozera klasicky cez satelit, dalsi styria mozu pozerat skylink tv cez internet. Ci uz v ramci domacnosti, alebo si to sharnete v rodine.
S Antik tv nemam skusenost.

maranco
5. nov 2022

"TV ako doplnok a najnižsia cena" vychádza 0€ za príjem na DVBT anténu.
Ak je tam aj internet tak nejakú krabičku s pripojením na net a cez to sa tiež dá niečo pozrieť.

rachel36a
5. nov 2022

Na chate mame DVBT antenu, chytame 11 programov, neplatime nic

zafir01
5. nov 2022

@liljana aj antik to ma... Neviem koľki, alé ja mam antik v mobile, obrázok som pridala, ako mi ukazuje výber kanálov, aj archív tam je. muž tiež (môžme sledovať všetky kanále) a syn má v izbe na telke, plus v 9byvacje mame telku

petedea
24. jan 2023

@paulinam99 Tusim SweetTv je najlacnejsia, 3€.

niekto2hy
24. jan 2023

@petedea To je IPTV,nie sat.

petedea
28. jan 2023

@niekto2hy Tak proste treba prejst na IPTV, satelit je uz prezitok.

niekto2hy
28. jan 2023

@petedea Nemyslim si.Nie vsade mas optiku - rychlost internetu,datovy tok,aby preniesla obraz v takej kvalite, ako je sat.

petedea
28. jan 2023

@niekto2hy Pokial ide o to, nie je optika, ako optika, pretoze rychlost netu sa neodvija len od schopnosti prenosu optikou, ale aj od operatora.
Ja optiku mam, avsak max.rychlost poskytovana nasim lokalnym operatorom, je 100/100.
A na 4k obraz a zvuk Dolby Atmos, uplne postaci rychlost 25 mb/s a to uz ma hadam kazdy a ak nie, tak by mal zmenit operatora.

niekto2hy
28. jan 2023

@petedea Mas stastie na synchronny.Ukaz mi v lese,kto tam bude tahat optiku?

petedea
28. jan 2023

@niekto2hy To si mohol povedat hned.

niekto2hy
28. jan 2023

@petedea Nemohol,nemam tel.cislo.:sunglasses: