Kto vyhrá Farmu?

bulvar
16. dec 2022

Viete kto vyhra farmu?

birika
16. dec 2022

tiez ma to zaujima

veronikadubiel
16. dec 2022

@bulvar ved to este nevie nikto nie.... v sobotu ide finale live... ale su tam muffy, fifo a michal

mirka807
16. dec 2022

@bulvar vraj muffy ma byt vitazka tak ktovie

bulvar
autor
16. dec 2022
misinka0611
16. dec 2022

Zajtra je LIVE finále, to ani oni sami nevedia.

bajka16
16. dec 2022

To vie iba produkcia 👍😀 uvidíme

birika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bloger
17. dec 2022

To sa ešte uvidí. Držím ale palce Fifovi. Hoci aj Mafi by sa tie peniaze zišli. Nemá to ľahké.

katarinka89
17. dec 2022

@bloger a povedz kto to ma v dnešnej dobe ľahké?
Táto farma mi prúide ako podfuk, taky ako Tomáš ktorý tam makal aj s Misom - tym by som to dopriala ale taka Muffy? FIFFO? FIFO je ok ale preplaval len koli jeho vyske a sile ale teda ze by tam postavil farmu na nohy a bol zeravy do prace - to sa neda povedat a este ak bude rozhodujuci hlas diváka tak ma veľkú šancu to vyhrať no a muffy ta tam tiež nepadla dole hubou od roboty ani z nej nepršalo zápal pre robotu - len na klebety a špekulácie. Hoci mohla mať život ,ťažký,, u mňa sú není víťazi ani fifo ani mufy

bloger
17. dec 2022

@katarinka89 Pozri ja mám svojho favorita ty svojho. A tak je to predsa v poriadku. Pekný deň prajem.

zeldia
17. dec 2022

@bulvar aký ťažký život mala muffy?

diamondsspaces
17. dec 2022

Tu aspoň vidno akí sú Slováci zúfalí , že kvôli chudobe musia zo seba robiť debilov . Muffy čistý príklad toho . Že sa kvôli peniazom nechá takto zhovadit pred národom a o to ani nejde ale hlavne doma pred rodinou. Šak ten jej muž musel riadne nadávať , v telefóne vôbec nemal nadšený tón hlasu a keď ju tam bol pozrieť tváril sa ako kyslý citrón , že akú hanbu mu spravila . A potom vypisuje na internet , že to bola hra . jasné že to bola hra, ale za cenu čoho ? Byť jej muž tak ju pošlem do... Ľudom viac chýbajú peniaze ako ich sebaúcta a hodnota . Markíza skvelo experimentuje . Do finále si dala FiFqa len pre hlasy a sledovanosť aby zarobili na SMS a na DoXBete. Každý to máme tazke, nikto nikomu nekáže mať veľa detí a nezvládať ich chovať. A čo že ju sexuálne obťažovali , 2/5 žien sexuálne obtažujú . Ale pre paniaze povie že ju aj mama bila keď bola malá ... Smutné toto Slovensko , smutné . Ak všetci budú tipovať na FiFqa s kurzom 1.8 tak to vyhrá Muffy s kurzom nad 4. Lebo veľa ľudí bude typovat na FiFqa a predca aj DoXBet musí zarobiť . Ja to prajem FiFqovi lebo ma sebaúctú a pozná svoje hodnoty, čo v dnešnom svete je výnimočné .

katarinka89
17. dec 2022

@diamondsspaces súhlas....

katarinka89
17. dec 2022

@bloger mam svojho pomyselneho favorita ale rozhodne som sa nikdy nezapojila do tej sms sútaže pretože s odstupom času vidím, že farma nieje o tom, kto tam robil a vložil srdce ale o inom..... toho tvojho favorita ti neberiem, mne je to jedno kto vyhrá- hlavne nech sa na tom markíza a doxxbet nabali .....pracovitosť, čestnosť svetom nehýbe....nevyhrala pravda ale lož a tak je to aj na farme.

bloger
17. dec 2022

@katarinka89 Ja sa tiež nezapojím. Mám totiž kartu zablokovanú. Nemám ho ešte opravený.

modrymotyl8
17. dec 2022

@katarinka89 Hej robili tam ale aj s papuľou, hlavne Mišo. Jediný charakterný človek tam bol Filip, žiadne intrigy, žiadne klamstvá či nadávky. Čistá duša, nech vyhraje Filip.

valeriakadarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zeldia
18. dec 2022

@bulvar konecne to mame za sebou🙃 moja prva a posledná farma.