Viete kto vyhra farmu?
@bulvar ved to este nevie nikto nie.... v sobotu ide finale live... ale su tam muffy, fifo a michal
@veronikadubiel dik
Zajtra je LIVE finále, to ani oni sami nevedia.
To vie iba produkcia 👍😀 uvidíme
To sa ešte uvidí. Držím ale palce Fifovi. Hoci aj Mafi by sa tie peniaze zišli. Nemá to ľahké.
@bloger a povedz kto to ma v dnešnej dobe ľahké?
Táto farma mi prúide ako podfuk, taky ako Tomáš ktorý tam makal aj s Misom - tym by som to dopriala ale taka Muffy? FIFFO? FIFO je ok ale preplaval len koli jeho vyske a sile ale teda ze by tam postavil farmu na nohy a bol zeravy do prace - to sa neda povedat a este ak bude rozhodujuci hlas diváka tak ma veľkú šancu to vyhrať no a muffy ta tam tiež nepadla dole hubou od roboty ani z nej nepršalo zápal pre robotu - len na klebety a špekulácie. Hoci mohla mať život ,ťažký,, u mňa sú není víťazi ani fifo ani mufy
@katarinka89 Pozri ja mám svojho favorita ty svojho. A tak je to predsa v poriadku. Pekný deň prajem.
Tu aspoň vidno akí sú Slováci zúfalí , že kvôli chudobe musia zo seba robiť debilov . Muffy čistý príklad toho . Že sa kvôli peniazom nechá takto zhovadit pred národom a o to ani nejde ale hlavne doma pred rodinou. Šak ten jej muž musel riadne nadávať , v telefóne vôbec nemal nadšený tón hlasu a keď ju tam bol pozrieť tváril sa ako kyslý citrón , že akú hanbu mu spravila . A potom vypisuje na internet , že to bola hra . jasné že to bola hra, ale za cenu čoho ? Byť jej muž tak ju pošlem do... Ľudom viac chýbajú peniaze ako ich sebaúcta a hodnota . Markíza skvelo experimentuje . Do finále si dala FiFqa len pre hlasy a sledovanosť aby zarobili na SMS a na DoXBete. Každý to máme tazke, nikto nikomu nekáže mať veľa detí a nezvládať ich chovať. A čo že ju sexuálne obťažovali , 2/5 žien sexuálne obtažujú . Ale pre paniaze povie že ju aj mama bila keď bola malá ... Smutné toto Slovensko , smutné . Ak všetci budú tipovať na FiFqa s kurzom 1.8 tak to vyhrá Muffy s kurzom nad 4. Lebo veľa ľudí bude typovat na FiFqa a predca aj DoXBet musí zarobiť . Ja to prajem FiFqovi lebo ma sebaúctú a pozná svoje hodnoty, čo v dnešnom svete je výnimočné .
@diamondsspaces súhlas....
@bloger mam svojho pomyselneho favorita ale rozhodne som sa nikdy nezapojila do tej sms sútaže pretože s odstupom času vidím, že farma nieje o tom, kto tam robil a vložil srdce ale o inom..... toho tvojho favorita ti neberiem, mne je to jedno kto vyhrá- hlavne nech sa na tom markíza a doxxbet nabali .....pracovitosť, čestnosť svetom nehýbe....nevyhrala pravda ale lož a tak je to aj na farme.
@katarinka89 Ja sa tiež nezapojím. Mám totiž kartu zablokovanú. Nemám ho ešte opravený.
@katarinka89 Hej robili tam ale aj s papuľou, hlavne Mišo. Jediný charakterný človek tam bol Filip, žiadne intrigy, žiadne klamstvá či nadávky. Čistá duša, nech vyhraje Filip.
tiez ma to zaujima