Potrebujem si overiť na pokeci jedného človeka, spoznávame sa, stretávame sa, ale stále chodí na pokec..pýtať sa ho zatiaľ na to nechcem že prečo tam je stále prihlásený , neviem či by mi povedal pravdu...chcem si ho len trochu overiť a popísať s nim, zistiť o čo mu ide.
Však sa tam registruj....
@terezka0123 už si sa zmazala?
Požičať síce nemôžem kvôli mailom ale ak chceš môžem mu napísať
@melanta ale ani ho ukončiť alebo odpísať pre podozrenie.....lepšie preveriť ako ísť do toho a neoverit si...
@terezka0123 a tebe by som napísala asi toľko ze pokiaľ by bol niekto zázrakom ochotný ti prepozicat nich, tak určite nie zadaná osoba ktorá by potom nemala problém v tej konverzácii pokračovať....
Ja som tiež mala dva nicky na pokeci, písala som mesiac z jedného, potom som sa prihlásila aj na druhý a hneď mi napísal ten dotyčný aj tam, čo hľadám či chcem sex 🤣🤣 a bolo mi jasné, že naozaj má záujem "len o mňa" 😉 takže ja to schvaľujem. 😃
@terezka0123 nick požičať nemôžem lebo pokec u mňa slúži na emaily ale ak chces napísať mu môžem a zistiť čo potrebuješ 🙂
Ak toto musíš robiť na začiatku zoznamovania, overovať si ho falošnou komunikáciou cez cudzí nick, tak to potom nemá význam. Dôvera je základ vzťahu. Nemôžeš vzťah začínať šmírovaním a falošnou identitou.