Koho sledujete na Instagrame?

Včera o 14:08

Caute,len tak mi napadlo,neviem ci tu tato tema je a ci vobec moze byt,ale koho najradsej sledujete a preco?

oblaacik
Včera o 14:08

ardiryzekova 🙂

deti95060810
Včera o 14:19

samo-zvaný

elenka74
Včera o 14:29

Ja milujem jazvečíkov, tak sledujem ich 🙂

slavomira236
Včera o 14:31

Ani nemam insta. Dost casu stravim na konovi to mu staci

stellarstar
Včera o 14:39

Bucka, ivf kráľovná ci jak sa vola a zahraničných kt nepoznáte

lindous
Včera o 14:41

Mojich priateľov a profily rôznych výskumných skupín a laboratórií z môjho odboru, ale tí asi nebudú zaujimať davy 😂 tak napr. fitgreenmind, nie sme síce vegani, ale mám jej recepty rada ako inšpiráciu a baví ma aj podanie…a najaktivnejsie čo som kedy na ig sledovala a fakt sa tešila na každý ďalší príspevok je asi stepbystpn a jeho cesta stopom do Nepálu

moonlight1210
Včera o 14:58

Velmi vela profilov. Aktualne 334.

Tvorive kanaly (aktulane mam nastartovany challenge 365 - nakreslit 365 obrazkov 22x22 za cely rok), moda, zariadovanie domu (vratane DYI nabytkov a vychytavok), zvieratka, priroda, tanec, historia, veda, ... a britska kralovska rodina, su mi velmi sympaticki A vdaka tomu mi vyhadzuje aj ine kralovske rodiny, co maju spravovane profily na insta.

Ale ano, zislo by sa to uz pretriedit.

A najcastejsie odtial ziskavam pesnicky a skladby na pocuvanie. Ked sa mi zapaci podmaz, vyhladam ho cez shazam a stiahnem si to.

Sledujem aj par slovenskych profilov (dejepisinak, pppeter, fero joke, ... a zomriofficial, tam sa vzdy strasne nasmejem).

miadi
Včera o 14:59

Uz tam roky nechodim a sledovala som Celeste barber ci ako sa vola 😃australcanka co si robi srandu z celebrit a napodobnuje ich neprirodzene pozy

lamonita
Včera o 15:39

Napriklad NASA a balonovych dekoraterov napríklad _babalony

heln
Včera o 15:46

ja sledujem tvorive kanaly, a napriklad tomasvepi - rozprava o reci tela...

autor
Včera o 17:01

Baby a nesledujete niekto aj zorganizovano. Viem ze ma problem s vlasmi uz dlhe roky. Ale to preto si dala teraz tu parochnu? Neviete.

autor
Včera o 17:04

@heln tomasvepi pozeram aj ja.
Ja mam rada strasne lov_lifestyle

konikmodry111
Včera o 17:16

Ja sledujem ludi co pridavaju recepty, roznych kucharov atd. Ale tak ja som sefkucharka tak sa kus inspirujem ☺️

autor
Včera o 17:21

@konikmodry111 to aj ja. Ale preto, ze vzdy viem co varit. Aj ked si ich vela krat upravujem tie recepty

jaond19
Včera o 17:35

Zomri, emefka, jazoberem lopatu a podobne srandicky.... nieco kreativne (srdce z jerabin), nieco z kuchyne (chillithatuy), celebrity (moby), beznych ludi (stanclova ivana, flying doctor)... len taka mala vzorka. Nie vsetko som napisala spravne (viem)

autor
Včera o 17:57

Ja mam este celkom rada matykara,alebo travelistan aj ked teraz po ich kauze mam radsej Peta Hlinicana. Uz moc ani podcaty nepocuvam ich. Alebo lyggo a jej linky 😂

lenrol001
Včera o 17:59

Fyzioterapeutov a cvicitelov jogy, cestovateľov,

nelca84
Včera o 18:16

Pampi zavacku 👌👌👌

terezkaarthuramax
Včera o 18:38

Uzasnu pani Dagmar a jej uzasne autisticke detičky. Jedno z nich uzasne maluje

terezkaarthuramax
Včera o 18:38

A nasu. Milu pani majsterku co ucila cukrarinu a moju oblubenu skupinu Kalush

lenka2232
Včera o 18:43

Vladimira marcinkova,detska doktorka, pravne pre rodica,krotitelka chaosu,zlty slonik,s detmi na potulkach..potom nejaki herci, nejake varenie,zahrada…

katica06
Včera o 19:12

Nikoho, nemám insta a nechýba mi to

lulu5
Včera o 19:53

mamastvorciat

lila246
Včera o 21:21

@autorka aka kauza bola s travelistanom prosiiim ? :O nejak mi to ušlo

autor
Včera o 21:41

@lila246 v podcaste uz tusim v 99 casti nebol Peter Hlinican. No a tam to v tej casti aj vysvetlovali ze preco. Peter to aj na svojom profile medzi sviatkami v storkach vysvetloval. Navratil ho obvinil ze travelistan chcel prepisat Hlinican na seba. A ze Hlinican zrusil pristup na instagramove konto Travelistan Navratilovi. Cize sa pohadali a teraz funguju kazdy na svojom profile a o firmu sa dako natahuju.

ada510
Včera o 21:49

Môžete mňa kľudne 🙈
adr.iana6706