Caute,len tak mi napadlo,neviem ci tu tato tema je a ci vobec moze byt,ale koho najradsej sledujete a preco?
samo-zvaný
Ja milujem jazvečíkov, tak sledujem ich 🙂
Ani nemam insta. Dost casu stravim na konovi to mu staci
Bucka, ivf kráľovná ci jak sa vola a zahraničných kt nepoznáte
Mojich priateľov a profily rôznych výskumných skupín a laboratórií z môjho odboru, ale tí asi nebudú zaujimať davy 😂 tak napr. fitgreenmind, nie sme síce vegani, ale mám jej recepty rada ako inšpiráciu a baví ma aj podanie…a najaktivnejsie čo som kedy na ig sledovala a fakt sa tešila na každý ďalší príspevok je asi stepbystpn a jeho cesta stopom do Nepálu
Velmi vela profilov. Aktualne 334.
Tvorive kanaly (aktulane mam nastartovany challenge 365 - nakreslit 365 obrazkov 22x22 za cely rok), moda, zariadovanie domu (vratane DYI nabytkov a vychytavok), zvieratka, priroda, tanec, historia, veda, ... a britska kralovska rodina, su mi velmi sympaticki A vdaka tomu mi vyhadzuje aj ine kralovske rodiny, co maju spravovane profily na insta.
Ale ano, zislo by sa to uz pretriedit.
A najcastejsie odtial ziskavam pesnicky a skladby na pocuvanie. Ked sa mi zapaci podmaz, vyhladam ho cez shazam a stiahnem si to.
Sledujem aj par slovenskych profilov (dejepisinak, pppeter, fero joke, ... a zomriofficial, tam sa vzdy strasne nasmejem).
Uz tam roky nechodim a sledovala som Celeste barber ci ako sa vola 😃australcanka co si robi srandu z celebrit a napodobnuje ich neprirodzene pozy
Napriklad NASA a balonovych dekoraterov napríklad _babalony
ja sledujem tvorive kanaly, a napriklad tomasvepi - rozprava o reci tela...
Baby a nesledujete niekto aj zorganizovano. Viem ze ma problem s vlasmi uz dlhe roky. Ale to preto si dala teraz tu parochnu? Neviete.
@heln tomasvepi pozeram aj ja.
Ja mam rada strasne lov_lifestyle
Ja sledujem ludi co pridavaju recepty, roznych kucharov atd. Ale tak ja som sefkucharka tak sa kus inspirujem ☺️
@konikmodry111 to aj ja. Ale preto, ze vzdy viem co varit. Aj ked si ich vela krat upravujem tie recepty
Zomri, emefka, jazoberem lopatu a podobne srandicky.... nieco kreativne (srdce z jerabin), nieco z kuchyne (chillithatuy), celebrity (moby), beznych ludi (stanclova ivana, flying doctor)... len taka mala vzorka. Nie vsetko som napisala spravne (viem)
Ja mam este celkom rada matykara,alebo travelistan aj ked teraz po ich kauze mam radsej Peta Hlinicana. Uz moc ani podcaty nepocuvam ich. Alebo lyggo a jej linky 😂
Fyzioterapeutov a cvicitelov jogy, cestovateľov,
Pampi zavacku 👌👌👌
Uzasnu pani Dagmar a jej uzasne autisticke detičky. Jedno z nich uzasne maluje
A nasu. Milu pani majsterku co ucila cukrarinu a moju oblubenu skupinu Kalush
Vladimira marcinkova,detska doktorka, pravne pre rodica,krotitelka chaosu,zlty slonik,s detmi na potulkach..potom nejaki herci, nejake varenie,zahrada…
Nikoho, nemám insta a nechýba mi to
mamastvorciat
@lila246 v podcaste uz tusim v 99 casti nebol Peter Hlinican. No a tam to v tej casti aj vysvetlovali ze preco. Peter to aj na svojom profile medzi sviatkami v storkach vysvetloval. Navratil ho obvinil ze travelistan chcel prepisat Hlinican na seba. A ze Hlinican zrusil pristup na instagramove konto Travelistan Navratilovi. Cize sa pohadali a teraz funguju kazdy na svojom profile a o firmu sa dako natahuju.
Môžete mňa kľudne 🙈
adr.iana6706
ardiryzekova 🙂