Kupoval si niekto knihy z tejto stránky? Čo znamená keď je pri knihe napísané, že je v dobrom stave je nejako poškodená?
mas tam fotky, tak vidis v akom je stave
@annevoight kupovala som viackrát, v dobrom stave kniha vyzerala ako moje doma po druhom prečítaní. Teraz som kúpila poškodenú, poškodenie spočívalo v tom, ze na prednej strane bolo venovanie, inak kniha ako nová. Prednú stranu som odstrihla, cena tretina z inej stránky, kde sa predávala ako nová.
Kupujem aj predávam.
Som veľmi spokojná.
Nekúpila by som odtiaľ knihy, teraz som náhodne jednu pozrela, na Knihoboote stojí 9,20 € nová, 7,20 € poškodená, na Buxe akcia -výpredaj 2 knihy z tej série spolu za 5,90 € (jasne, že nové)...tak nech si ju za 9 € nechajú 😃
Mne prislo salatove vydanie .vedela skm o jej stave a aj taku som chcela lebo je tazko zohnatelna
Rychle dodanie,vsetko ok .som rada za tu knihu
Viackrát som odtiaľ objednávala, spokojná.
@annevoight velka spokojnost, lacne knihy do eura v 100% stave som kupovala
@annevoight Kupoval a bol som celkom spokojný. Majú tam dobré ceny. Pri niektorých knihách až príliš nízke. Tvrdia, že sledujú trhové ceny. Pokiaľ sa niečo dlhšie nepredáva tak idú s cenou dole. Nie je účelom zarobiť na tom. Hlavne aby sa dostali knihy aj k iným. Prepáč príliš som sa rozpísal. Dobrý stav podľa mňa znamená, že je čítaná. Javí možno nejaké známky používania. Celkovo je jej stav ale dobrý.
@annevoight kupovala som už viac krát. Jedna bola trochu ošuchana ale nič strašné