Knihoboot

annevoight
27. apr 2024

Kupoval si niekto knihy z tejto stránky? Čo znamená keď je pri knihe napísané, že je v dobrom stave je nejako poškodená?

janai1
27. apr 2024

@annevoight kupovala som už viac krát. Jedna bola trochu ošuchana ale nič strašné

liz_lemon
27. apr 2024

mas tam fotky, tak vidis v akom je stave

nika23t
27. apr 2024

@annevoight kupovala som viackrát, v dobrom stave kniha vyzerala ako moje doma po druhom prečítaní. Teraz som kúpila poškodenú, poškodenie spočívalo v tom, ze na prednej strane bolo venovanie, inak kniha ako nová. Prednú stranu som odstrihla, cena tretina z inej stránky, kde sa predávala ako nová.

joesvk
27. apr 2024

Kupujem aj predávam.
Som veľmi spokojná.

danyelia
27. apr 2024

Nekúpila by som odtiaľ knihy, teraz som náhodne jednu pozrela, na Knihoboote stojí 9,20 € nová, 7,20 € poškodená, na Buxe akcia -výpredaj 2 knihy z tej série spolu za 5,90 € (jasne, že nové)...tak nech si ju za 9 € nechajú 😃

fantaghiro21
27. apr 2024

Mne prislo salatove vydanie .vedela skm o jej stave a aj taku som chcela lebo je tazko zohnatelna
Rychle dodanie,vsetko ok .som rada za tu knihu

vkatush
27. apr 2024

Viackrát som odtiaľ objednávala, spokojná.

jamidea
27. apr 2024

@annevoight velka spokojnost, lacne knihy do eura v 100% stave som kupovala

bloger
27. apr 2024

@annevoight Kupoval a bol som celkom spokojný. Majú tam dobré ceny. Pri niektorých knihách až príliš nízke. Tvrdia, že sledujú trhové ceny. Pokiaľ sa niečo dlhšie nepredáva tak idú s cenou dole. Nie je účelom zarobiť na tom. Hlavne aby sa dostali knihy aj k iným. Prepáč príliš som sa rozpísal. Dobrý stav podľa mňa znamená, že je čítaná. Javí možno nejaké známky používania. Celkovo je jej stav ale dobrý.