Dobrý deň,
Poradíte nejaké knižky s moslimskou islamskou tematikou? Napr niečo ako bez dcéry neodídem...kadečo som už čítala ale chcela by som viac.
Ďakujem vám pekný víkend 🙂
@valentinavibi predané dcéry, život pod závojom
Dakujemmmtake čo sú naozaj super..také realistickejšie a drastickejsie..nie také že autorka bola v hoteli sedem dní v tunise na dovolenke a už píše o arabskej kultúre..niečo také inakšie..lepšie proste 🙂reálnejšie..aj autentické story môže byť..ak aj máte nejaké knihy na výmenu..môžeme pomenit.ja mám.knihu peklo jmenem.rakka
Super je kniha od Moniky Wien Hviezda nad arabským peklom. Drsné čítanie. 😊
Niečo reálne..super..ďakujem za info..ak máte niektorá na posunutie prosím napíšte 🙂ja mám už zoznam nejakých conchcen čítať ale neviem ich nikde zohnať..abaja...a naverbovana...ale nikde nie sú už .už sa ani natlacia..
@valentinavibi Nie je to drastickejsie ale reálne.
Púštny kvet..
Imámova dcéra
@valentinavibi emire khidayer ma 2 super knihy, myslim, ze Zivot po arabsky, a lebo tak podobne, je napoly Slovenka, napoly tusim Iracanka, ale zila vo viacerych krajinach v tej oblasti.Rozobera vela praktickych zalezitosti, kopa jej zazitkov, super citanie!
Bulbeck a emire khidayer nie..nepáči sa mi ako píšu ...ak máte posunúť dáke knižky za symbolické ceny prosím piste
Muamar al Quadafi ... Zelená kniha revolúcie.
@valentinavibi dobra manzelka (skutocny pribeh priamo z prostredia)
@valentinavibi princezná Sultana
Čítala si aj pokračovanie bez dcéry neodídem ?
Monika Wurm-Hviezda nad arabskym peklom,Slzy predanych dievcat.
Khaled Hosseini-Tisic ziarivych slnk
Iva Karlikova-Moslimske peklo
Saira Ahmed-Zneuctena