Zdravim 8.1 odchádzam na dovolenku príde mi dovtedy moja shein objednávka ak sa momentálne nachádza v Maďarsku je možné do 2-3 dní príde ?
@petamich ďakujem krásne ❤️
Ja som objednavala 4.12.a stale nic. Kamoska 11.12.a pridiel pred vianocami. To je cista loteria.
@benit A píše vám že kde sa nachádza? Lebo som čítala že v tom Maďarsku sa v poslednej dobe zasekli objednávky hádam to nebude môj prípad
Daj si to presmerovať k nejakému znamenu alebo keď ti bude volať kuriér ho popros,či to nemôže napríklad hodiť do garáže. Ak máte bránu na bráne ovládanie cez mobil,vieš to urobiť aj z plaze na druhom konci sveta.
Mne keď napise že je v Maďarsku tak na ďalší deň mi ho už kuriér prinesie...
Stále sa to nezmenilo ukazuje mi že je v Maďarsku na letisku takže ťažko pochybujem že do môjho odchodu balík príde
Dohodni sa so susedku, kuriér ti tam balíček nechá. Alebo daj väčšiu schránku a nech do nej dá balíček. My tak fungujeme roky so susedmi, kto je doma ten preberá balíček. Keď zastaví pred naším domom, susedka beží a zoberie.
Podla mna je to tak 60:40 ze nie, kedze do 8.1. su dva pracovne dni ale budem drzat paste 🤞🏻