Zienky,poradte,kde sa da dobre a cenovo vyhodne nakupit detske alebo aj zenske oblecko,pripadne i hracky?Tipy na online obchodiky,kde sa ferovo spravaju.🙂
Na fb skupina Pre dievčatko - je z coho vyberat
@sova851 veľkosti sedia, pre seba mám zopár kúskov, hlavne tehotenských a som spoko, pre malého mam odtiaľ toho viac a kvalitou sú tie veci ok, akurát čo neodporúčam sú bodyčka, tie sa veľmi skoro rozťahali pri krku.. tie ktoré však majú cvočky na ramienku sú ok
Samozrejme poznám aj kvalitnejšie veci, ale tie sú cenovo inde, takže keď mám zhodnotiť Sinsay čo sa týka cena/kvalita, tak je to fajn.
@sova851 sinsay je kvalita ako pepco. Nic moc
@sova851 Záleží nad tým co myslíš cenovo výhodne.
Či to, že tričko stojí 3€ ale prežije tak 3 mesiace a vyzerá hrozne, alebo to, že tričko stojí 12€ a prežije rok s tým ze vyzerá stále tak, že ho ešte predáš za 3€.
Ak to prvé, tak Sinsay, Terranova. Ak to druhé, tak Lindex, Next.
Za mna urcite Next, rychle dodanie, kvalitny material, a s predajom nasledne nie je problem 🙂
@sova851 jasne - https://www.nextdirect.com/sk/sk
Teraz bol, možno stále je výpredaj v reserved, tam kupujem deťom tričká za pár eur, pekne, celkom kvalitné, viem, že ešte aj druhý syn podedi po staršom, z nextu veci takisto väčšina ešte ostane druhému synovi...a napodiv aj z Tesca je celkom dobre kvalita detských veci, a ceny sú tiež dobre ;) zo sinsay sú otrasné tričká, aj tepláky nič moc, bundu sme tam trafili celkom fajn ;)
@sova851 tu bazár na konikovi.
Alebo existujú aj rôzne darovacie skupiny tu na mk aj na FB