Kde sa dá kúpiť Office 365 za najlepšiu cenu?

18. jan 2022

Kde sa dá kúpiť Office 365 za najlepšiu cenu, tak aby sa dal používať aj offline (stačí na jeden notebook)

cosmic_origin
19. jan 2022

Office 365 je iba online. Offline je iba normálny Microsoft Office a ten je trochu drahší, ale nezahŕňa Outlook a cloudové úložisko.
Potrebuješ nutne balík od Microsoftu, alebo to môźe byť aj nejaká alternatíva, ktorá má rovnaké funkcie?

autor
20. jan 2022

@cosmic_origin potrebovala by som priamo word a excel

cosmic_origin
20. jan 2022

Kvôli 2 programom sa neoplatí vyhodiť okolo 50€. Skôr by som odporúčala Libre Office, alebo Open Office. Obidva balíky majú textový editor aj program na tabuľky. Ak je to do školy alebo na osobné použitie je to lepšia alternatíva. Síce majú iný user interface, ale dá sa s tým naučiť pracovať. Ja osobne používam Libre Office a vyhovuje mi viac než MS Office, ale zase každý má iné preferencie.

autor
21. jan 2022

@cosmic_origin libre office mám, ale momentálne potrebujem kvôli škole priamo word a excel nakoľko je problém vo formáte, v ktorom posielam súbory ucitelom

autor
21. jan 2022

Aj keď ich potom dám do formátu, ako by to uložil word tak to potom často nejde otvoriť a ani mne dokonca

cosmic_origin
21. jan 2022

Open Office ukladá veci v .docx, sa mi zdá. Ale z Libre office sa dajú exportovať do pdf, a to snáď nebude problém otvoriť.

autor
21. jan 2022

@cosmic_origin áno, ale čo mám zadania na informatiku, prípadne školskú prácu ktorú robím nesmiem poslať v pdf