Kde objednám značkové veci?

matovicova
28. dec 2021

Zeny, odkial sa daju objednat originalne znackove veci ako napríklad Chanel, Gucci, Luis Vuitton, atd ? Zaujímajú ma nové veci, nie bazarove, take stranky, čo máte overene a dorucuju na SK.
Ďakujem 🙂

mirkasmile
28. dec 2021

@matovicova tuto na tomto bazari mali značkové veci, ale neviem, či to ešte funguje 🤷 https://www.facebook.com/exclusivebazar.sk/

matovicova
autor
28. dec 2021

@mirkasmile ja by som sa bála, že to nie je originál

lelluska
28. dec 2021

Ahojcek, objednávam z Farfetch s dorucenim problem nebol😊

mirkasmile
28. dec 2021

@matovicova k veľa veciam tam pridávali aj certifikát, a mal dobré recenzie.....to som ale ešte minulý rok sledovala, a teraz v podstate ani neviem či fungujú ešte 😀 ale spomenula som si na toto.
Ideálne z bazari asi iba ak ste nejaký znalec a viete to rozoznať....ale inak 🤷 asi pre väčšiu istotu teda nejaká oficiálna stránka.
Oficiálna Louis Vuitton tuším ani nemá shipping na Slovensko, najbližšie tuším Rakúsko, ale ruku do ohňa by som za to nedala, neviem 🙊

bluemoon24
28. dec 2021

mytheresa.com, nebo mrkni na instagram myluxbazar, personalshopperwien 🙂

mamina0078
28. dec 2021

Z original e-shopov drviva vacsina ma dopravu do celeho sveta

vevesh
28. dec 2021

@matovicova priamo z domovskych stranok. Najidealnejsie a pride s certifikatom. Inac, kupila by som len z overenych stranok, ktore vobec nepredavaju falcifikaty (cize ako napr urcite zo zalanda, ale urcite nie z amazonu ci ebaya)

eemma12345
28. dec 2021

Doteraz jediný bazár na ig z orig. high-end značkami je @myluxbazar.

lula3108
28. dec 2021

Vzdy z original stranok. Vsetky maju dodanie na slovensko, pride ti to kraaaaasne zabalene a nemusis sa bat ziadnych fejkov ani ze by si nevedela vratiti tovar. Objednavala som uz LV aj Chanel aj Dior a nikdy nebol problem. Farfetch je tak isto fajn stranka ale mne sa tam zdaju byt vyssie ceny ako na original strankach

emalka
28. dec 2021

Jedine z domovskych stranok znaciek alebo farfetch, mytheresa, netaporter, luisaviaroma a podobne, ktore posielaju aj na SR v pripade ze konkretna znacka nema taku moznost.
High end znacky nedaju nikomu povolenie predavat ich na fb/ig strankach 🤦‍♀️ bud je to fejk, kradnute alebo z druhej ruky (co je ta lepsia moznost). V dnesnej dobe su fejky neskutocne premakane s balenim, certifikatom pravosti aj registracnym cislom. Kopec z nich sa aj robi v tych istych fabrikach alebo nakúpia tovar ktory rozoberu na drobne a skopiruju.

stanzi
28. dec 2021

@lula3108 Tak to by ma zaujimalo ako sa ti to podarilo, kedze ani LV ani Chanel shipping na Slovensko nema 🙂

zuz0110
28. dec 2021

Chanel ani LV sa oficialne neda. Jedine prostrdnictvom preposielania cez krajinu, kam oficialne stranky shippuju. Dior aj YSL maju svoju stranku, ktora posiela. Gucci takisto neshippuje na slovensko, ale najdes ju na eshopoch ako mytheresa, netaporter a podobne, ako pisali baby vyssie. Instagramove lux bazare funguju ako personal shopperky a bazar. Vacsinou to funguje tak, ze proste nakupia osobne veci v obchodoch a potom ich s prirazkou (dost znacnou) predavaju na IG.

stanzi
28. dec 2021

Presne tak, @zuz0110 to zhrnula najlepsie 🙂👍

lula3108
28. dec 2021

@stanzi LV som objednavala teraz pred dvomi tyzdnami, nastavila som si rakusku stranku a objednala do BA, prislo do tyzdna. Chanel je to iste, poznam kopec bab ktore objednavaju kozmetiku a vzdy im pride bez problemov. Neviem preco pises ze sa neda, ved si to skus vyklikat a ide tam zadat vsade slovensko

zuz0110
28. dec 2021

@lula3108 kde sa da nastavit slovensko na rakuskej stranke?

stanzi
29. dec 2021

@lula3108 Ak si das na LV rakusku stranku, tak sa aj tak neda vybrat Slovensko ako delivery country. Tebe dorucili balik do BA, aj ked si mala vybrate Rakusko ako krajinu dodania? Tak to si neviem predstavit ako by sa mohlo stat 🙂Ked som kupovala kabelku pred cca rokom, priamo na infolinke mi povedali ze dorucit na Slovensko sa neda. Chanel detto (bavime sa o mode, nie o kozmetike)...