KAP profil

9. júl 2023

Ahojte, narazila som na instagrame na jeden profil a idem sa opytat na vase skusenosti, pripadne nazory. Vola sa to ze KAP - Kundalini Activation Process (Aktivacia kundaliny energie). Vraj pri tom nastavaju mimovolne pohyby tela, zaplava emocii a nwm coho vsetkeho, clovek je vraj po tom akoby nabity, ocisteny, spokojnejsi,….

bejuska88
20. aug 2023

Ahoj tak ja som dnes po svojom prvom kape a stale to spracovavam. Bolo nas tam vela, stretla som tam vela znamych ludi so svojej minulosti. Mas zavrete oci ale nie kazdemu sa dialo to co opisujes ty-svojvolne pohyby tela. Neocakavaj nic ak chces ist. Kap ti da presne to co ti ma dat lebo je to ziva energia. Ja som citila teplo, horela mi hlava, akoby som visla z tela. Vzdy ked sa ma facinatorka dotkla citila som energiu. Citis ju v tele. Po aktivaciu som sa rozplakala, telo mi horelo az mi zili vyvreli a telo mi akoby tancovalo. Cakam co bude par dni este po. Lieci ti to v prvom rade dusu nie telo.

somtoyana
21. aug 2023

ahojte, verim, ze to pre cloveka moze posobit vabivo a zaujimavo, taketo praktiky su u nas relativne nove, lebo vychadzaju z vychodnych kultur a nabozenstiev a tym padom su lakave, no maju hlbsi zmysel a vyznam (okrem ineho priblizit cloveka k "bozstvu" - ale ake "bozstvo" ma na mysli vychodne nabozenstvo? vieme/-te to?) ak clovek nema doterajsiu skusenost s duchovnymi praktikami typickymi pre vychodne nabozenstva - napr. joga, meditacia, pranayama.... prip. nie je na taketo nieco dostatocne pripraveny, moze to pre neho byt privelke susto a vyvolat neziaduce nasledky napriklad v podobe psychoz, nakolko dochadza k "odomykaniu" a spriechodnovaniu blokov na roznych urovniach a energetic centrach (cakrach) a to napriek tomu, ze samotna aktivacia mohla byt prijemnym zazitkom.....moj nazor je tiez taky, ze ide o manipulaciu energie prostrednictvom inej osoby, co tiez nie je prirodzenym krokom v postupnom duchovnom rozvijani seba sameho...