Ahojte.
Prosím Vás chcem sa spýtať, kam sa zálohujú chaty z Whatsapp ? Kedže je tam taká funkcia zálohovať chaty.
Kde ich potom dodatočne nájdem ?
@zuzuliennka1 kde to nájdem prosím ?
@laurika999 inak toto by aj mňa zaujímalo, lebo každý deň vidím len zálohovanie zálohovanie a potom keď som menila telefón a prihlásila som sa na ňom tak ani jedna správa od nikoho nikde 😀
@zuzuliennka1 Nie som si celkom isty co ako myslis, prehadzovanie telefonu? =iny telefon? Ak by ostali len v telefone bez inej zalohy tak v novom data nebudu.
@laurika999 Ohladom zalohy - vsak to mate tam v nastaveniach jasne uvedene ze zaloha ide na Google ucet - teda ak si ju aktivujete.
a keď nechcem aby mi fotky ktore mi nielto posle automaticky ukladalo do telefonu to sa da nastavit?tie co chcem si sama stiahnem...
@hiro no samozrejme ze ano 🙂 ale aj samotny whatsapp sa takto musi zalohovat. nedavno som prehadzovala na novy mobil a vsetky spravy pekne mam.
@laurika999 a inak tie zaloh. spravy mas potom tu
@snezienka15 pozri screenshot co som teraz dala - a vypni si “ulozit medzi fotky”
@zuzuliennka1 no len mne ti takto neukazuje ako tebe...
@zuzuliennka1 Tvoj screenshot ale vyzera ze to je z iPhone - to je ale nieco ine 🙂 Tam si Apple zalohuje obsah telefonu / dat aplikacii asi aj po svojej osi... Teda viem ze aj Android vie zalohovat data aplikacii a potom ich obnovit na inom telefone ale na to by som sa nespoliehal.
Tak ci tak to co tam kruzkujes je export - asi do nejakeho citatelneho datoveho suboru ked si to chces pozerat v externej aplikacii. Zalohovanie - a obnova na inom zariadeni je ta polozka nad exportom (v tvojom pripade).
@laurika999 no do pamate telefonu. A ked potom by si si prehadzovala telefon, alebo znovu aktualizovala appku, tak sa ti tie chaty nacitaju.