Kam sa zálohujú chaty z Whatsapp?

laurika999
9. máj 2024

Ahojte.
Prosím Vás chcem sa spýtať, kam sa zálohujú chaty z Whatsapp ? Kedže je tam taká funkcia zálohovať chaty.
Kde ich potom dodatočne nájdem ?

zuzuliennka1
9. máj 2024

@laurika999 no do pamate telefonu. A ked potom by si si prehadzovala telefon, alebo znovu aktualizovala appku, tak sa ti tie chaty nacitaju.

laurika999
autor
9. máj 2024

@zuzuliennka1 kde to nájdem prosím ?

llucciaa
9. máj 2024

@laurika999 inak toto by aj mňa zaujímalo, lebo každý deň vidím len zálohovanie zálohovanie a potom keď som menila telefón a prihlásila som sa na ňom tak ani jedna správa od nikoho nikde 😀

hiro
9. máj 2024

@zuzuliennka1 Nie som si celkom isty co ako myslis, prehadzovanie telefonu? =iny telefon? Ak by ostali len v telefone bez inej zalohy tak v novom data nebudu.
@laurika999 Ohladom zalohy - vsak to mate tam v nastaveniach jasne uvedene ze zaloha ide na Google ucet - teda ak si ju aktivujete.

snezienka15
9. máj 2024

a keď nechcem aby mi fotky ktore mi nielto posle automaticky ukladalo do telefonu to sa da nastavit?tie co chcem si sama stiahnem...

zuzuliennka1
9. máj 2024

@hiro no samozrejme ze ano 🙂 ale aj samotny whatsapp sa takto musi zalohovat. nedavno som prehadzovala na novy mobil a vsetky spravy pekne mam.

@laurika999 a inak tie zaloh. spravy mas potom tu

zuzuliennka1
9. máj 2024

@snezienka15 pozri screenshot co som teraz dala - a vypni si “ulozit medzi fotky”

snezienka15
9. máj 2024

@zuzuliennka1 no len mne ti takto neukazuje ako tebe...

hiro
9. máj 2024

@zuzuliennka1 Tvoj screenshot ale vyzera ze to je z iPhone - to je ale nieco ine 🙂 Tam si Apple zalohuje obsah telefonu / dat aplikacii asi aj po svojej osi... Teda viem ze aj Android vie zalohovat data aplikacii a potom ich obnovit na inom telefone ale na to by som sa nespoliehal.
Tak ci tak to co tam kruzkujes je export - asi do nejakeho citatelneho datoveho suboru ked si to chces pozerat v externej aplikacii. Zalohovanie - a obnova na inom zariadeni je ta polozka nad exportom (v tvojom pripade).

snezienka15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snezienka15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snezienka15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snezienka15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz