Ahojte, zahliadla som tu párkrát, ako niekto odporúčal kabelky z lubive.sk. aké máte s nimi skúsenosti? Sú naozaj kvalitné? Zaujala ma táto konkrétne, momentálne ju nemajú skladom. Nemáte ju niektorá? Ste spokojné?
@boldo87 a ktorú máš z takých väčších typov? Nevieš ako často dopĺňajú kolekciu? A nie sú moc ťažké?
@summer23456 Pisala som im nedavno spravu a davali info, ze niekedy v januari/februari budu opat doplnat niektore vypredane modely.
@lenkaakk ďakujem a ty už nejakú máš od nich? Ja chcem takú väčšiu/strednú, nie tie malicke
@summer23456 Dostanem jednu na Vianoce a jednu co momentalne nemaju mam vyhliadnutu, preto som im pisala 🙂
@lenkaakk jaj a tu na Vianoce si už videla či nie?😂🙂 Či ty skôr také menšie? Zháňam reálne skúsenosti, tam moc nemajú recenzie.
@summer23456 Videla je krasna 😍 kvalitne prepacovana. A ano je mensia, ale nebala by som sa ist aj do vacsej.
@boldo87 prosím ťa, tu hornú majú aj v hnedej a čiernej farbe, to sú také moje farby. Prosím ťa, čo do nej zmestis? Aj dáždnik? Či je fakt mala? Prídu tam síce rozmery,ale neviem si to predstaviť. A nie je moc taká tvrdá? Dobre sa ti nosí aj na Tom krátkom popruhu?